Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Na wstępie witam, mam pytanie czy gbh pomoże przejściowo z alkoholizmem?
  • 371 / 52 / 0
Zamienisz jedno na drugie. Więc i tak i nie 🙂 albo gorzej wciągnie jedno, a drugie nie odpuści. Ja np. jak piłem to po xtasy miałem spokój z alko na 3 miesiące. W ogóle nie ciaglo.
Cogito ergo sum
  • 3 / / 0
Ze mną to jak z dupą-nałóg niby nie traktor a ciągnie z jednego popadam w następny. Exta to przerabiałem kiedyś na imprezach za moich czasów i nie wyobrażam sobie jako środek na stan przejściowy-może się mylę ale tak myślę. Moja kobieta zaraz by się zorientowała. Teraz to jestem wygaszony na trzeźwo a jak wypije to czuje się pewniej i niby kontroluje, chwytam umysłem otoczenie. Chciał bym tak dalej ale bez alko tzn. bez promili w gębie.
  • 371 / 52 / 0
No po m-ce miałem tak raz na początku. Teraz to inna historia. Generalnie poczytaj wątek. GHB uzależnia i ludzie mają problem z wyjściem z tego.
Cogito ergo sum
  • 3 / / 0
Muszę się przeżucić i myślałem właśnie o GHB jako o alternatywie na jakiś czas.
  • 5814 / 1201 / 43
07 sierpnia 2022JohnyDbravo pisze:
Na wstępie witam, mam pytanie czy gbh pomoże przejściowo z alkoholizmem?
Też tak myślałem.
Nie pomoże niestety.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 45 / 2 / 3
jakie powinno być okazowe GBL i jak powinienem dojsc do wniosku ze nie dostalem jakiegos np BDO?

ciężko mi obiektywnie odnieść się do działania (bardzo podatny na placebo!) aczkolwiek: nie wiem jaka mam tolerke wiec na poczatek 0,4ml, nie myslac i nie skupiajac sie na dzialaniu substancji zlapalem sie na tym ze jak cos chce to sie nie zastanawiam tylko wstaje i to robie, proste + mniejsze uzalanie sie/myslenie o aktualnych problemach ("jestem tu i teraz")

konsystencja - wodnista praktycznie jak woda
zapach - dosc przyjemny, taki rozpuszczalnik/alkohol polaczony z marcepanem (?)

ps - czy przy arytmii serca moze mi to jakos zagrozic? tzn. okazjonalne spozywanie np. przed spotkaniami jesli bede podatny na dzialanie GBLa. czuje tez czasem cieply sweterek i objawy dusznosci/depresji oddechowej ale dosyc mozliwe ze to schiza po dawnch psychodelikach

i jak moge dolewac? tzn. zalozmy ze dojde do dawki 0,9 ktora bedzie zajebista, po ilu i ile moglbym dolewac? + chodzac po dawkach np. poleje 0,6 i bede czul ze to nie to to po ilu moge dolac i ile? czy to tez bedzie miarodajne? bo przeciez z 0,6 pizda juz troche zejdzie zanim dolewka sie wchlonie wiec jak nastepnym razem bym wypil 0,6+dolewke na raz to mogloby byc mocniej

+ po ilu schodzi dzialanie GBL? tzn poleje 0,8ml, to kiedy moge polac pelnoprawnie 1ml zeby sprawdzic jak jest na takiej dawce?

pozdro
Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2022 przez kaelimwen, łącznie zmieniany 4 razy.
  • 5814 / 1201 / 43
Po trzech godzinach giebel całkiem już schodzi.
A resztę masz w faq.
Użyj wyszukiwarki.
Dawkowanie musisz sam wyczuć.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 5184 / 917 / 0
Po pierwszej polewce następne to niestety gonienie króliczka.
Jak leje się cały czas w ciągu, to człowiek jakby psychologicznie wchodzi w ten stan pozytywnego myślenia, i ciąg jest fajny mimo wszystko.
Ja miałem często tak że pierwsze polewki były super potem po 5 dniach była lipa i już miałem rezygnować, ale jak wpadłem w 24 godzinny ciąg to byłem pozytywnym wariatem.
Tu już wchodzi neurobiologia.

Pewne kotwice zachowan, zmiana przekonań.

Powiem więcej.
j
Uważam, że Jako jedna z niewielu substancji giebel większy potencjał pokazuje w ciągach, niż stosowany doraźnie.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 629 / 121 / 0
Czy giebel jest bardzo toksyczny np. na wątrobę?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.