Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 222 / / 0
Witajcie. Chciałbym podbić działanie mj za pomocą DXM a w dodatku troszeczkę pomedytować przy DXM.
450mg robi mnie wystarczająco mocno, by mówić tu o dobrym II plateau. Jak i w jakich przedziałach czasowych proponujecie dawkować oba specyfiki?
  • 428 / 4 / 0
150-225mg i zacząć jarać jak już czuje się lekkie efekty DXM.
pamparampam
  • 2334 / 9 / 0
Wrażenia na pewno mocne, jak przy miksie każdego psychodelika z dysocjantem. Szczegółów z takiego tripa nikt Ci na słowa nie przełoży, to mogę zapewnić (chyba, że mówimy o jakichś bardzo skromnych dawkach). Jak żeś odważny i szaleństwo Ci nie straszne, to uderz w mięsień to 4-aco-dmt na peaku deksa. Przy kombinacjach dysocjant + psychodelik dzieją się, przynajmniej w moim wypadku, najciekawsze (na pewno nie najprzyjemniejsze, chociaż bywają momenty całkowitej ekstazy) rzeczy, jakie dragi potrafią pokazać.
Jeśli nie miksowałeś wcześniej substancji z tych dwóch grup, to radziłbym nie przekraczać 450mg i 25mg.
kowalskii pisze:
Mojego znajomego, którego znajomy jak idzie na disko to wali 20 aco do tego chrupie połówkę fety i mówi ,ze jest jak po pigułach hehe.
:-|
Ostatnio zmieniony 22 października 2013 przez blablab, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 246 / 11 / 0
a ja bym wziął te 450 z mj na peaku. gorna granica 2 plateau podbita na peaku mj to moim zdaniem jedna z najdoskonalszych opcji w dragach w ogóle! nigdy nie bylem nia zawiedziony. medytacja w tym stanie to niezapomniane doznanie.
“We are not entitled to our opinions; we are entitled to our informed opinions. Without research, without background, without understanding, it’s nothing. It’s just bibble-babble. It’s like a fart in a wind tunnel, folks.”
  • 2372 / 56 / 0
Często po w/w miksie miałem OOBE i projekcje przemiodne :heart: Polecam, choć na moją wagę (przy niskiej tolerancji) to zahaczenie o dolne plateau 3.
Ale i wtedy pięknie, bo i nie za dużo, nie za mało. Oczywiście mówimy o dodaniu mj. :gun: Najpiękniejsze wspomnienia.

Przeniosłem tutaj, bo lepiej pasuje. pozdro :)
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 88 / 1 / 0
Re: DXM - miksy
Nieprzeczytany post autor: Victor »
mj do DXM na peaku
zanim wejdzie lub na początku krzywej absolutnie NIE! trip będzie confused, splątany, pogubiony i chaotyczny.
najlepiej z czymś rozrobić i wziąść jeden malutki buch i poczekać 15min, i najwyżej czynnośc powtórzyć.
nie rozrabiać z tytoniem, bo nikotyna potrafi wyjebać z butów na peaku i drastycznie podnosi ciśnienie
galaxies exploding are industrial accidents
  • 1180 / 5 / 0
mj z DXM lux to wiadomo, a jak syntetyki przypasowują? ur np.
  • 425 / 3 / 0
Z ur nie próbowałem, ale miksowałem z AM-2201, 5F-AKB48, 5f-pb22. Za każdym razem wybornie.
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 2466 / 15 / 0
Z UR144 próbowałem i miałem wrażenie że CEV-y utrzymują się dłużej i są lepszej jakości. Doświadczyłem tuneli różnokolorowych które respiły się w moim pokoju i wysysały do niego. Lecąc czułem się jak w audioride albo speedx na androida jak ktoś grał ^^

Napewno
450mg DXM + kanna > 900mg DXM solo

Dla graczy ze sporą tolerką taką jak ja polecam waporyzować proch AM2201 ze szkła. Przy dobrym nastawieniu można wtedy zamienić karę w nagrodę.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 1180 / 5 / 0
Bo urek sam w sobie działa trochę cevogennie zwłaszcza w dużych dawkach podanych doustne to już całkiem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.