Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 448 / 14 / 0
Ciekawe @Bigos, mnie sniff katuje bardziej niż wapo, z tego co aktualnie widzę. Czyżby kwestia indywidualna? Ale faktycznie, żarówy bez silnej woli, nie idzie odstawić, tyle, że z kreskami, gdy pierwsza zaczyna schodzić, jest to samo.. %-D
  • 600 / 4 / 0
nota600 pisze:
Jakie dawkowanie @aidisid ?
PS: PV9 jest ledwo co aktywne jeśli chodzi o beżowy puder z grudkami a w dodatku masakruje śluzuwkę jak masz kryształ to daj znać co i jak...
Tak, to był kryształ (1 był wielkości opuszka kciuka - tyle że mniejszej grubości). Dawkowanie było na oko, a połączenie hexenu z pv9 jest zajebiste.
Co około 2-3h 70-100mg hexenu + około pół godziny po hexenie PV9 trochę mniejsze kreski.
PV9 niwelowało rozkojarzenie po hexenie, dawało boosta do gadatliwości i kleiło bełkot w kupę. Pod koniec jak przestawało być tak rewelacyjnie polska królowa w niewielkich ilościach poprawiła samopoczucie.

BTW: przy hexedronie rzeczywiście fajki pogarszają samopoczucie, ale odniosłem wrażenie że w mixie z PV9 efekt ten mocno słabnie jeśli nie zanika

EDIT
Jeśli ktoś lubi połączenie pentedron + 3-mmc, pokocha PV9+HEXEN - tyle że polecam zacząć pv9
Doświadczenie to to co osiągasz, kiedy nie osiągasz tego czego się spodziewałeś
  • 132 / 6 / 0
Wy też nie macie problemu z jedzeniem po tym? Z tej bezsenności najbardziej mnie wkurwia głód i burczenie w brzuchu.
Wapo fajnie działa, ale bez szału. Pierwszy raz przypierdoliłem dużą dawkę i chuj a małe dorzutki jak należy
Ale substancja wspaniała, nie myślałem że polubię stimy.
  • 762 / 37 / 0
Zmieniam zdanie co do tej substancji, jej noty zmalały diametralnie, po dzisiejszym prawie skonczonym gramiie. Niestety mam tendencje do przesadzania, i wage łazienkową Gdy zaczyna schodzic to po 10godzinach odzyskuje ostrosc by przeczytac smsa, ale dalej cie trzyma niedojebanie mozgowe. Uwazam ze po nawet malej kresce, ten caly wachlarz wystąpii tylko w mniejszym nasileniu, odradzam.
A może was tylko strasze, bo znowu siegam dna worka i lekko zesmutnialem :cheesy:
Stestuj sam, może mnie takie okropne negatywy po tym dopadają,
Męczyć się pół dobby. dla godzinnego działania,ja odpadam, dla mnie ciut za mocne, zostawiam innym testerkom.
@bigosik ledwo charcze, nie spotyka cie po takich iliscciach otumanienie?
Możesz skladac zdania podrzednie zlozone? to mnie ciekawi ^_^
  • 2428 / 90 / 0
Nie raczej nie tyko czasem pamiec krotkotrwała dostaje taki wpierdol ze jak mam przyniesc kilka roznych rzeczy to bendonc na miejscu dopiero moj musk rejestruje info - teraz sluchej i zapamientaj... ale ofc we lbie jedna wielka pustka.... czasem udaje mi sie spamiętać 1-2 przedmioty z powiedzmy tak zazwyczaj to z 5-6...
Lub kompletnie bez sensowne rzeczy typu chconc sie szybko ubrac zaczynam od buta - jednego! potem bluza w miedzyczasie okazuje sie ze jest tył na przód... potem zamiana bluzy w miedzyczasie szukanie odpowiedniego klucza z penku zawierajoncego ich 7-8... i na koniec drugi but %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3362 / 349 / 0
Bigos, po chuj ty pompujesz tego hexena? Nikt sie tym tak nie zachwyca ani nie pompuje jak ty. Placi ci za to jakis lab? xD (to sarkazm)
Nie, ale serio, zadne opinie na zadnym forum czy nawet tutaj nie sa tak pozytywne jak twoje. Daj se spokoj.
Zacznij cpac psychodeliki nalogowo, elo, i to taka moja zlota rada. Pozdro dla kumatych.
  • 2916 / 242 / 0
Próbował ktoś tego iv ? Wyszukiwarka nie pomaga, a przeglądać 70 stron tematu jakoś nie mam ochoty ;)
Chciałbym sobie raz na 2 miesiące walnąć jakiegoś dobrego stima, który zaleje mi mózg dopaminą, nada się toto ? W robienie kota średnio chce mi się bawić, a do 4mmc czy meth nie mam dojścia, musiałbym się dokładnie rozejrzeć.
Dawny nick: tur3k
  • 448 / 14 / 0
@FajnieJest zauważ, że hexen był pompowany na początku, teraz opinie są niemal jednogłośne - bieda. Pisałem na sam początku, że alfa była małym piwem w kwestii uboków, a i dopamine wywołało lepiej. Jakie czasy takie ćpanie. Pozostało czekać na mdphp, o ile i to nie okaże się ostatecznie niewypałem.
  • 762 / 37 / 0
Doprawdy dziwny środek, pomimo tylu megatywów, wraz ze skonczonym pakietem, Czlowiek pragnie ponownie tego poużywać już kolejnego dnia, lol :D
  • 869 / 15 / 0
lolek555 pisze:
Doprawdy dziwny środek, pomimo tylu megatywów, wraz ze skonczonym pakietem, Czlowiek pragnie ponownie tego poużywać już kolejnego dnia, lol :D
No faktycznie bardzo dziwne... :rolleyes:
Nie brales nigdy ketonów? Przecież to typowe dla tej grupy substancji
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.