Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 143 / 1 / 0
160szt w 1h :-) duzo bylo juz nienadajacych sie do zebrania bo zgnilych, widzalem tez jednogo infectedmushroom:D z zielonymi plamkami plesni. R.I.P %-D
  • 42 / / 0
narkomanuss pss to mi chyba miejscówke wyskubałeś ^^ :-D bo w 3h 175 uzxbieralem samemu i po bardzo ciężkim i dokładnym szukaniu 8-( Pozdro ! aaa i Do Następnego ;-) ;]
  • 290 / 4 / 0
Po tym jak wczoraj zobaczylem kobitę smarująca na ryneczek z połowa wiadra kurek, ruszyło mnie sumienie i dziś odwiedziłem swoje dwie małe łączki, które już od ponad trzech tygodni przestały wydawać plony I znalazłem dwie bidulki więc je zerwałem, bo co maja sobie tam tak same w taka okrutną pogodę robić grzybki z racji warunków które teraz panują ciężkie do zidentyfikowania jedynie moja intuicja mówi mi że to łysiczki Zachibernuję i dorzucę do klasera
  • 104 / / 0
28.12.2011 : 30 sztuk w godzinę. + 3 czarnuszki zgnite ;p
  • 360 / / 0
zamarznięte się zdarzają
metoksetamina Matka Do Rany Przyłóż
http://neurogroove.info/trip/nazywam-si-jakub
  • 39 / / 0
1 Stycznia :), okolice Rzeszowa sztuk 10 w około godzinę... nie można było dobrze szukać z powodu śniegu. Jak stopnieje na pewno jeszcze będą. Hej
  • 143 / 3 / 0
1.1.12 - znalezione 68 w godzinke, ogółem w grudniu wyzbierałem jeszcze kolo 700gribów; takiego sezonu dawno nie było :D
  • 2 / / 0
1.1.2012 około 20min szukania 1 zgniły pesilos okolice Rzeszowa
Uwaga! Użytkownik dextec nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 614 / 5 / 0
może sam się skuszę i niedługo sam wybiorę na jeszcze jedno grzybobranie. przy takiej pogodzie wszystko możliwe...
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.