Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 1928 / 188 / 0
Co jednego zabije, drugi nawet nie poczuje. Też szamałem Poltram Combo bez ekstrakcji i nic mi nie jest. Oczywiście nie jestem zwolennikiem jedzenia dużych ilości paracetamolu, ale cóż, lenistwo...
Take DXM and Be Happy
  • 3245 / 617 / 0
Ja napierniczałem, ale to dawno temu. poltram combo a póżniej doretę. Pod koniec kilkumiesięcznego ciągu po paczce dorety już nic nie czułem. Ale miałem 3 dni taki zespół odstawieniowy że nawet śniło mi się że jestem na głodzie. Przestraszyłem się tego bo samo fazowanie było przyjemne, ale pożegnałem taki tryb fazowania, i natenczas onegdaj mam już z tym spokój.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 32 / 0
Tez napierdalałem i tramadol i kode z paragównem także mogę potwierdzić że mi akurat się nic nie stało. A dawki jadłem kurwa końskie, 1000mg tramadolu z dorety to już sporo z tym pasyfem XD
"Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł"
  • 419 / 44 / 0
fajnie
ale lepiej żeby sobie ktoś nie pomyślał, że może walić po paczce dorety dziennie bez ekstrakcji miesiąc bez konsekwencji.
nie można.
  • 1610 / 55 / 0
Mimo wszystko wydaje mi się że to racja (up).
A ogólnie to napierdalanie tego paracetamolu to po prostu nie ma sensu bo zamiast fazy jest opiatowy badtrip... Mam nadzieje że się kiedyś dowiem na sobie czy bez tego paracetamolu będzie lepiej
  • 440 / 32 / 0
Dziś rano wrzucilem 300mg DXM i potem 40mg propranololu. Czy mogę zarzucić 240mg kody?
"Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł"
  • 1928 / 188 / 0
@cosmo6, nie. Bo za mało kody bierzesz.
A tak bardziej serio :D Raczej nic Ci nie powinno być po takim miksie. Tylko ten DXM pewnie osłabi działanie rekreacyjne kody.
Take DXM and Be Happy
  • 440 / 32 / 0
Chłodzi mi bardziej o interakcję z propranololem. Pierwszy raz w życiu go dziś biorę po tym jak lekarka mi wypisała recke.
  • 1679 / 126 / 0
ostatnio wrzucilem 450dxm wieczorem to rano o 10 jak wrzucilem 270kody to nic nie poczulem bo jeszcze mnie trzymal ten rozjechany wzrok
  • 1928 / 188 / 0
Wejdź na neta i sprawdź interakcje z innymi lekami. W razie wątpliwości rozłożymy to na czynniki pierwsze.

Ale miks propanolu z DXM mi się bardziej niebezpieczny wydaje.
Take DXM and Be Happy
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.