Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 43 / 7 / 0
A te proszki Modafinil na allegro, to ściema?
  • 79 / 22 / 0
@maphash masz na myśli te z laboratorium, które sprzedaje środki typu antydemon czy plasibo?
"jak Ci się nie podoba rzeczywistość, to sobie idź gdzie indziej".
  • 287 / 140 / 0
Szkoda, że ten z apteki jest taki drogi, bo ogarnąć receptę to nie problem. Ale jak mnie MPH ledwo rusza to modafinilu mógłbym nawet nie poczuć...
  • 43 / 7 / 0
@dawidbengurion Ogólnie. Jest sporo sprzedawców tego i sprzedają to otwarcie.
  • 79 / 22 / 0
@maphash, wiesz co, z ciekawości sprawdziłem.
Znalazłem dwie oferty z nonsensii, o których wspominałem wyżej + jakiś rekin biznesu wystawiający lokalanie modvigil. Reszta to jakieś fluory.
  • 43 / 7 / 0
@dawidbengurion To z nonsensii jest ok, czy nie wiadomo? Też widziałem ten modvigil. Ciekawe, czy da się gdzieś go wyczaić bezpośrednio z Indii.
  • 287 / 140 / 0
100mg/d - apteczny da jakikolwiek efekt skoro MPH słabo działa?
  • 79 / 22 / 0
23 kwietnia 2023maphash pisze:
@dawidbengurion To z nonsensii jest ok, czy nie wiadomo?
SCAM
  • 43 / 7 / 0
@dawidbengurion A skąd to wiadomo? Możesz podesłać link?
  • 287 / 140 / 0
23 kwietnia 20235matrix pisze:
100mg/d - apteczny da jakikolwiek efekt skoro MPH słabo działa?
sorki za podbicie, ale potrzebuje koniecznie tej wiedzy do nastepnej wizyty. Ktos cos?
jak nikt nic na ten temat nie wie to ewentualnie zaryzykuje i spróbuje, tylko drogi jest i 100mg/d a nie 200mg/d
bo to już było by za drogo 2 opakowania
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...