- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Planuje jako ostatni trip przed wyjazdem na kolo biegunowe taki oto mix:
125 uq ALD-52
125 uq 1P-LSD
10mg 2C-B-FLY
100mg 4HOMiPT
75mg 4ACOMiPT
Czy taki miks jest bezpieczny dla zdrowia? Jak wrzucac? Wszystko na raz - duzo benzo i dwie osoby do ogarniania ogarniete.
Rzeczywiście jak na polskie realia przydałoby się dodać syntetyczne kanna po ketonach, których chyba brakowało najbardziej ;-) .
Zastanawiam się czy posiłkując się tabelą baklofen traktować jak GBL czy zupełnie indywidualnie?
BTW wiadomo, że to tylko poglądowa tabela, ale osobiście zrobiłem wiele miksów opisanych jako "dangerous" i zupełnie nie czułem jakiegokolwiek zagrożenia ;-) .
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
50mg dimenhydrynatu
30mg dekstrometorfanu
6mg bromazepamu
2mg alprazolamu
75mg pregabaliny
450mg kodeiny
palenie ganji z lufy i skrętów
papierosy (nikotyna)
alkohol, około 6 piw.
jak już wszystko weszło pojechaliśmy ze znajomymi po jakiś "kryształ". nie chciałem brać bóg wie jakiego stima rc bo i tak mi nie odpowiadają ale ten po przyjęciu w.w miksu zadziałał bardzo lekko stymulującą, poczułem lekką euforię ale sniffnąłem małą ściechę.
czuje się dobrze.
kryształ biały, gorzki, po sniffie czułem znajomy słodki zapach.
albo to bardzo słaby stim bądź euforyk. niestety po benzo z opio ciężko dostrzec prawdziwe działanie ale uważam że jest to podobne do 3mmc. ciężko opisać. zapewne jakiś beta-keton.
wiem że wcześniejsze benzo z kodą mnie uspokoiły, mimo wszystko sniff był dobrym pomysłem.
zastanawiam się nad małą grudką tego kryształu(na chwile obecną rozbity) w pompce tuberkulinowej rozpuszczonej w.soli fizjo. i iv. :nuts:
zdjęcię zarzywania miksu w samochodzie
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
10 września 2017ledzeppelin2 pisze: planuje wrzucić dexa 300 mg i jak się rozkręci ( u mnie około 3 h ) to na peaku dowalic donosowo jakieś 50 mg trypty 4-ho-mcpt . Chce mieć ładny wizualny rozpierdol przez godzinke bo tyle mniej więcej trzyma 4-ho-mcpt . Jak nie będę syty to najwyżej dociągne. Myśle że dobrze kombinuje z kolejnością w tym wypadku??
Więc ja też myślę, że dobrze kombinujesz. Ale zdaj plis relację, czy warto było.
[mention]tylkonachwilke[/mention]
100 mg 4-HO-MiPT i 75 mg 4-AcO-MiPT to w chuj duże dawki. Do tego fenylka i dwa różne lizergamidy :nuts: Co chcesz tym miksem osiągnąć, hardcore wazokonstrykcję w parze z mega kardiozwałą + pobyt w pokoju bez klamek zamiast na kole podbiegunowym? Chyba że tolerkę masz w kosmosie, to zwracam honor co do dawek. Ale dalej nie kumam, po co tyle składowych miksu? Połowy pewnie i tak nie wyczujesz w bukiecie wrażeń...
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
zolpidem + alkohol to bardzo fajny pomysł na zakończenie wieczoru.
Najpierw najlepiej wstępnie się troszeczke najebać(200ml wódki albo piwo i seta) po czym rozgnieść na proch dwie tabletki zolpi i rysnąć. Bania euforyczno-hipnotyczna. Jeszcze zjarać gibona do tego i można posiedzieć w fotelu śniąc na jawie.
"Rutyna to rzecz zgubna "
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany
Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.