Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
chusajn pisze:Przerwać błonkę.explorer pisze: A co według ciebie powinnam zrobić ?
Jak chcesz pewnego materiału, to zamów sobie na ebayu bezpośrednio z meksykańskiej plantacji.
Ja już nie wierzę w pewne materiały internetowe online.
Zanim znajdę prawdziwe legendarne wino duszy będę musiała przemierzyć tysiące kilometrów. Już wiem teraz, że jeśli chcę spróbować "napoju bogów" będę musiała włożyć w to wiele zaangażowania i cierpliwości.
Jeśli jesteście w stanie skontaktować mnie z autorem filmu "Inne światy" bardzo proszę o PW lub mail...
wojcieszekn pisze:Mimosa wypita 50 minut od zażycia ruty ????. Takie opóźnienie odebrało Ci połowę mocy Aya. Ruta "uskutecznia się" przez 15cie minut. Ale podobnie jak przy wyliczaniu dni płodnych, doliczamy na wszelki święty dzionek albo dwa. Czyli ??? 20minut max 30, bo kiedy wlewasz do żołądka DMT on też musi mieć czas na wchłonięcie. Żołądek wytwarza cały czas enzymy. Myślisz, że przez 50 minut utrzyma się łyczek wody z MAO w żołądku?. Ja po wypiciu kawy, idę sikać po 15tu minutach a od żołądka do pęcherza kawał drogi. Oj dzieci. Nie czytacie i nie słuchacie rad dorosłych :)
Nie jestem dzieckiem wojcieszekn :-)
Pierwsze doświadczenia z aya, były u mnie podobne do Twoich. Kliknij na mój nick i poczytaj pierwsze moje posty. Straciłem kilka setek funtów i prawie ostatecznie nadzieję. Teraz wiem jak gotować, kiedy brać i to, że aya wpuści tylko wtedy, kiedy Ona będzie uważać to za słuszne. Podpisuję się pod słowami chusjana i nawet tak jak On, zakląłbym pod nosem - niczego się kuźwa nie spodziewać, nie oczekiwać.
A co według ciebie powinnam zrobić ?
Przerwać błonkę."
O faak :D. Może pomóc?? :P
Nie chc Cię martwić ale ta twoja "ruta" z wcześniejszej strony tak jakoś nie przypomina ruty :P. Może kopsnij się po moklobemid do apteki? Albo nie, bo to w sumie na reckę...
A ja nie wierzę w to, że ayahuaska może coś chcieć, bo gdyby tak było to bym powiedział tej pieprzonej korze, że ma mi oddać mój hajs i zapłacić mi za każdą dobe spędzoną w mojej chacie bo i naczej... no właśnie, w mordę dam(?)
Proszę jeszcze raz szanownych pacjentów: nie antropomorfizujmy kory drzewa, nie szukajmy podsłuchów kamer i nie grzebiemy widelcami w oku! NO!
EDIT: AA właśnie, gdzie zakupione owe enteogeny? Gdyby zdjęcie było robione aparatem a nie tosterem to byłoby dobrze, ale skoro tak nie jest... no to tak wygląda, że ta twoja mimoza nie ma koloru mimozy: powinna być różowa, a kwaśna mimozowa woda ma być taka jak sok buraczany a.k.a. barszcz - dosłownie. Mimoze mieliłaś, czy masz zmieloną?
Parathormon pisze:
Proszę jeszcze raz szanownych pacjentów: nie antropomorfizujmy kory drzewa
Parathormon pisze:Nie chc Cię martwić ale ta twoja "ruta" z wcześniejszej strony tak jakoś nie przypomina ruty
[ external image ]
Parathormon pisze:EDIT: AA właśnie, gdzie zakupione owe enteogeny? Gdyby zdjęcie było robione aparatem a nie tosterem to byłoby dobrze, ale skoro tak nie jest... no to tak wygląda, że ta twoja mimoza nie ma koloru mimozy: powinna być różowa, a kwaśna mimozowa woda ma być taka jak sok buraczany a.k.a. barszcz - dosłownie. Mimoze mieliłaś, czy masz zmieloną?
Dopiero teraz doczytałam w opisie nasion na tej stronie: These seeds contain about 2% of mixed Harmala alkaloids. Tak jak mówiłeś, moja ruta jest słaba...
Niestety zdjęcie nie oddaje wyglądu mimozy, którą posiadałam, faktycznie miała różowy kolor, a kwaśna woda mimozowa była jak barszcz i do tego miała nieprzyjemny zapach podczas gotowania. Porównywałam ze zdjęciami mimozy w internecie i wyglądało to identycznie. Kupiłam kawałki kory, mieliłam mimozę.
chusajn pisze:Moja ruta też inaczej wyglądała.
Nasiona ruty (zródło - internet):
[ external image ]
[ external image ]
Moje są trochę jaśniejsze niz na zdjęciach powyżej, ale to może być kwestia oświetlenia. Wyglądają bardziej jak te na drugim zdjęciu. Jaki więc kolor powinny mieć nasiona ruty ?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.