Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
moze wtedy bys ja odczul
Ale tak na serio, to nie windujcie tolerki niepotrzebnie. Nie bierzcie pregaby z miesiąc, następnie zacznijcie od 75 mg - czy działa w sprawach codziennych. Dla mnie działa, więc jest to moja dzienna porcja, a maksymalnie dwa razy w tygodniu walę wyskokowe 225 mg i czuję się niemal identycznie, jak kiedy miałem tolerkę na poziomie 300 i waliłem 450 mg wyskokowo (przy 600 mg było za motzno
Nie wiem czy benzo ale np depakine czy baclofen powodują podobne zaburzenia w tej sferze
Rozwiązaniem może być leczenie farmakologiczne np metformina
Lub suplementacyjne ( powinno ) np berberyna czy ekstrakty z cynamonu
Ja kolejny raz też uderzam w ten shit tym razem nie chce zezrec w kilka dni
Odpisałem ci na wiadomość ale nie wspomniałeś że bierzesz też paroksetyne ona może znacznie podwyższyć poziom prolaktyny która w nadmiarze też powoduje tycie
W jakich miejscach zaczęła odkładać ci się tkanka tłuszczowa ? Tylko brzuch czy okolice sutków i bioder też ?
23 kwietnia 2021Fruktoza pisze: Przy dawkach 300mg rano i wieczorem, to ja na wiecznej fazie chodzę![]()
na mnie juz 300 dziala dosc lekko
ostatnio zarzucilem 300 nawet na skreta nie pomoglo, dorzucilem 150 i dopiero bylo troche lepiej. nad ranem ok
ale po tych 450 fazy nic
gdzie jeszcze niedawno po 150 zataczalem sie jak po butelce wodki i byla gruba jazda
a zuzylem dopiero z 2 blistry?
nie wiecej jak 3.
i to przez jakies pol roku w sumie
widze, ze tolerka rosnie na to szybko
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.