04 lutego 2021Miki12 pisze: mdlosci u uczucie ze chce sie wymiotowac to norma po ekstazy , moze po prostu mialas pelny zoladek ?
Podziel się posiłkiem, chamie
Męczą cie te wymioty ostro? Spoko tez zjeść coś lekkiego, ale trzeba dac sobie jakiś czas na strawienie, bo wrzucać na przepełniony żołądek tez nie jest ciekawie, nie polecam, szansa na bełta znacznie się zwiększa, mniejsze pierdolniecie i ogólnie znacznie wolniej się ładuje.
05 lutego 2021Blaaazeed pisze: @miluu Ja często wymiotowałem, ale to po pixach, kryształ nigdy mnie nie zmulił. Z mojego doświadczenia wiem że imbir działa przeciwwymiotnie:P może jeszcze jakieś leki przeciwwymiotne? sam nigdy nie korzystałem, ze względu na to że w moim odczuciu bardzo łatwo rzyga się po emce hah.
Męczą cie te wymioty ostro? Spoko tez zjeść coś lekkiego, ale trzeba dac sobie jakiś czas na strawienie, bo wrzucać na przepełniony żołądek tez nie jest ciekawie, nie polecam, szansa na bełta znacznie się zwiększa, mniejsze pierdolniecie i ogólnie znacznie wolniej się ładuje.
A mnie właśnie po krysztale na wymioty wzięło. Pixy spoko, nawet zbyt spoko, prawie zero fazy. Niestety myślę że to zależy mocno od źródła..... Obojętnie puder, kryształ, pixy, mogą być beznadziejne i zajebiste. Ale sorki, wypowiada się kompletny laik, nie łapie tej waszej "chemiszczyzny". Szkoda, chciałabym wiedzieć w co idę
Witaj w klubie :) myślę że to nie z nami jest nie tak....
Rzyga się tylko po tym dobrym :) takie mam odczucia. Największy odlot po krysztale (nie wiem co to było) ale wchodził okrutnie, za to potem... Nigdy więcej tego nie powtórzyłam niestety
Przed dwoma laty pojechałem na imprezę do Holandii, uwielbiam kluby w NL, byliśmy w 4, najpierw kolega zjadł pół zielonego rąba gigantycznych rozmiarów. Po 30-40 minutach wyrzucił z siebie pawia, na imprezie każdy z nas zjadł po pół tablety, a ja byłem ostatnie. Wszyscy regularnie po około 30 minutach biegło do łazienki zwrócić. Nic nie jadłem cały dzień wiec tylko pobiegłem do łazienki i kilka razy mnie ostro zbierało na wymioty. Za to po tym czasie każdy miał niesamowita jazdę, kosmos jeśli chodzi o moc i efekty. Na koniec imprezy zjadłem drugie pół, tak samo po 30 minutach chęci na pawia ale jazda zajebista
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.