Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 703 / 135 / 0
12 kwietnia 2020helli pisze:
10 marca 2020GermanDoll pisze:
Pytanie mam, bo już mnie szlag trafia i nie wierzę w to, że po prostu mam taką tolerke. Dostałam na dzień kobiet prezent. Całkiem niezły (widząc działanie na innych użytkowników) towar. Berlinska duża i mała kulka. Walniete jedna po drugiej. Mniejsza na testa, duża dla jebnięcia. Na hejnał. I nic. Normalnie ludzie kupują połówki lub mała kulkę. Duza to tak jakby (jeśli nie skrojone) 2,5 zdarza się nawet do 3 tych mniejszych. Mi się trafiła piękna duża gruda, podchodząca pod 3 kulki,. Nie kupiona na Ringu w Niemczech, tylko poza nim, w miejscu w którym zaopatrzaja się miejscowi, a nie przyjezdni. No kurwa ten sam temat uwalil przy mnie porządnie ludzi, w dawkach 1/4 - do połówki małej kulki. Nie liczmy tej małej na testa. Jebniecie tej dużej to około x6 do x12 tego co walili ze mną. I co? I cały chuj kurwa. Nic. NIC. NULL. NOTHING KURWA.
Wszyscy w szoku bo podobno w całym jebanym Kostrzynie nikt na raz takich dawek nie nakurwia, a ja jebnelam i nie dość, że żyje, to jeszcze kurwa nie zrobiło mnie to kurwa nawet troszeczkę. To nie jest możliwe, żeby to była kwestia tolerki. Mam jakieś rozjebane receptory, czy coś? Opio nie klepie mnie już totalnie. Nawet wjazd odczuwam bardziej ze względu na odruch Pawłowa niż faktyczne dzialanie. Fakt, że rano wypierdalam na detoks, więc już walić nie będę, ale chce wiedzieć co tu jest kurwa nie halo.
Czyli nie tylko ja tak mam, wale po 600/800 towaru na strzał i nic, strzele i zaczynam ryczeć bo nic nie poczułam nawet wjazdu, sama acetyluje, znajomi po pół centa niecałym roboty mojej walą łbami o stoły, przysypiają i uwaleni że hej, a ja sobie siedzę i nawet nie pogadam z nikim bo wszystkich uwaliło, a ja po prostu skręta nie mam. I mowa o ludziach co siedzą w opio x lat, z tolerancją na morfinę dużą, pół centa do centa, a ja pompa cała piątka i nic. Dupa, nie wiem może jak grama przerobię to będzie coś z tego? Ale wątpię, teraz zbijam tolerancje, może to coś da i jak wrócę do robienia to coś się uda i poczuje wjazd jakiś? Z dormicum walone czuje tylko midazolamu działanie. A morfina, jak mnie pytają czemu majki nie walne to... nie wiem ile bym zajebać musiała żeby cokolwiek poczuć, o ile w ogóle jest to możliwe.
Acetylujesz majke do H? Odezwij się na priv, Majki mam od chuja, jak ogarnę acetylacje nie będę musiał ganiac za brownem
  • 470 / 43 / 0
Mam takie pytanie czy łączył ktoś kodeine do japy z tablet z herą dozylnie?
Bo kupilem 2x16 thioco a niespodzianie doleciała mi rakieta z helupką i nie wiek czy trzymac kodeinke jak skoncze helik czy moze jakos fajnie można połączyc te dwa opiatki?
Myślałem by zjesc kodeine poczekac 30minut i załadowac szprycke taką lżejszą. Bez sensu czy spoko?
  • 703 / 135 / 0
14 kwietnia 2020syluro pisze:
Mam takie pytanie czy łączył ktoś kodeine do japy z tablet z herą dozylnie?
Bo kupilem 2x16 thioco a niespodzianie doleciała mi rakieta z helupką i nie wiek czy trzymac kodeinke jak skoncze helik czy moze jakos fajnie można połączyc te dwa opiatki?
Myślałem by zjesc kodeine poczekac 30minut i załadowac szprycke taką lżejszą. Bez sensu czy spoko?
jak dla mnie totalnie bez sensu, poczujesz coś tej kody w ogóle? ładuj większa dawkę helu bez pierdolenia się z tymi thiocodinami
  • 2198 / 715 / 0
Kiedyś tak zrobiłem - bo kupiłem 600 kody a jak wróciłem to już był list. Nie chciało mi się kody odkładać na inny dzień, ale szczerze wiele to nie zmieniło w kwestii ugrzania. Lepiej więcej helu kupować.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 100 / 35 / 2
J.w., kode to sobie zostaw na zbicie skreta jak sie hel skonczy :).
To ja- Maykel85/Maykel855. Do tamtych kont nie pamietam hasel. Jesli chcesz sie ze mna skontaktowac pisz przez forum, najlepiej uzywajac strony privnote.com.
  • 470 / 43 / 0
Uznałem że bez sensu marnować kodeine bo sie przyda na ssaniu po wyzerowaniu samarki.
Przyznam ,że po 24h od ostatniej porcji bronzu niesamowita robi sie chcica i skrobanie resztek z łyżki jest u mnie wykonywane xd.
Miast marnacji " zestawu 1szej pomocy" zrobiłem porządną szpryce, z powiedzmy ; bez wagi, 100mg brownika.
Wyszła apetyczna z wyglądu, ciemna , w kolorze czekolady barwa płynu i zaaplikowana z problemami (t3 cholerne igły 0.4x19mm typu szpada) dała wspaniałą ,przyjazną i ciepłą klepe.
Ach ten niemiecki brown naprawde sie poprawił oststnimi czasy. Chciałbym to porównać do tak wychwalanego warszawskiego browna. Lecz niestety nie mam jak zakupić tego cuda . Jeśli ktoś chciałby pomóc koledze po szprycy w "ogarze" wqrszawskiego tematu , w nie lichwiarskiej cenie ! prosibym na strone tzw.priv
  • 2 / / 0
Hej, jaka będzie wg was najlepsza, pierwsza dozylnia dawka hery? Wcześniej jedynie stosowałam za pomocą podgrzania i wciągania, efektem była senność. Dodam że mam 157cm i 52kg
  • 2198 / 715 / 0
A jak wygląda twoja tolerancja na inne opio, najlepiej apteczne?
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 2 / / 0
Bardzo niska
  • 2198 / 715 / 0
Mało dokładne info. 50mg nie przekraczaj raczej, tak będzie najbezpieczniej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.