Kolego, raz sie dalem namowic na fete z emka... kurwa, jaki sens? Po emce zajebisty stan, rozlewa mnie - i ta jebana amfetamina. Bez sensu, zamiast sie delektowac stanem, odczuwac to wpierdalac scierwo w nos i tak naprawde ani jedno ani drugie nie dziala spoko, totalny bezsens.
Jak juz to ewentualnie z koksem jak juz zaczyna sie robic zbyt bezsilnie
Jak MDMA ma się na tolerkę z tramadolem ? Zawsze miałem tak, że emka dzień przed tramcem i dzień po słabiej działała, oraz trampek dzień po emce i po dużo słabiej działał. Seratonina ?
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Nie o to pytałem
10 stycznia 2021OSztoChoci pisze: Kryształki działają wciągnięte nosem? Jeśli tak to czy ma znaczenie jak bardzo skruszony mam towar? Po jakim czasie działa?
10 stycznia 2021Vitoelo pisze: Up
Kolego, raz sie dalem namowic na fete z emka... kurwa, jaki sens? Po emce zajebisty stan, rozlewa mnie - i ta jebana amfetamina. Bez sensu, zamiast sie delektowac stanem, odczuwac to wpierdalac scierwo w nos i tak naprawde ani jedno ani drugie nie dziala spoko, totalny bezsens.
Jak juz to ewentualnie z koksem jak juz zaczyna sie robic zbyt bezsilnie
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.