Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1392 / 10 / 0
U mnie 3 dni temu 5 malutkich, wyschłych sztuk, nie rośnie totalnie nic. Absolutnie koniec w NE Małopolsce.

P.S.
Po dwóch tygodniach przerwy.
Ostatnio zmieniony 01 grudnia 2011 przez dsn, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 39 / / 0
Okolice Rzeszowa. 20 sztuk w około godzinę... polowa świeżych, połowa starych czarnuszków. Ogólnie połowę mniej niż zwykle na tej łące... I tak dziw, że jeszcze są w ogóle. HEJ
  • 460 / 5 / 0
http://www.tvnmeteo.pl/informacje/polsk ... 9,1,0.html chyba jednak wyskoczę jeszcze raz na łąki ;-)
  • 39 / / 0
Dzisiaj w okolicach Rzeszowa 60 w godzine. Duzo swiezych ?? W grudniu zbieram pierwszy raz w zyciu, a zbieram od mniej wiecej 15 lat. Czy to dobry znak.....? Polecam tereny na polnoc od Rz. Kepy widac z daleka :) Pozdrawiam
  • 290 / 4 / 0
Ja juz nie mam złudzeń właśnie wróciłem z łączki na której zbierałem od dwóch miesięcy Nie znalazłem nic, szkoda to już jest u mnie koniec aż ciężko mi się z tym pogodzić
Jeszcze tylko dwa rodzaje psiaków mają się całkiem dobrze
  • 39 / / 0
dj Fazi pisze:
Ja juz nie mam złudzeń właśnie wróciłem z łączki na której zbierałem od dwóch miesięcy Nie znalazłem nic, szkoda to już jest u mnie koniec aż ciężko mi się z tym pogodzić
Jeszcze tylko dwa rodzaje psiaków mają się całkiem dobrze
Złudzeń nie miej,: ) ale ogólnie słyszę, że ludzie do lasu jeżdżą, bo grzyby się pojawiły, a na łąkach na których miesiąc temu było 5-15, wczoraj w godzinę 60. Może spróbuj innej miejscówki... przecież tego w chuj : ) Pozdrawiam
  • 143 / 1 / 0
Dzisiaj kolejna wizyta na innej mejscowie 60szt w ok 40min, i tuz po powrocie spadl pierwszy od ponad miesiaca theszcz :-) noc ma byc ciepla wiec jeszcze w tyg sie wybiore.
  • 50 / / 0
Dziś miałem 1szego badtripa na trzeźwo 4 godziny błąkania się po Poznańskich łąkach i znalazłem uwaga

1 łysiczkę :cheesy:

Chyba ja sobie powieszę w ramkę %-D
Jestem dziwnie zmęczony nie tym, że mówiłem, ale na samą myśl o tym, co muszę jeszcze powiedzieć. ~ A. Camus
  • 168 / 11 / 0
Mazowieckie, okolice W-wy nadal na miejscowce TOTALNIE NIC. Od 2 dni pada, moze jeszcze nadrobia na swieta :)
  • 1392 / 10 / 0
apocraphex pisze:
Dziś miałem 1szego badtripa na trzeźwo 4 godziny błąkania się po Poznańskich łąkach i znalazłem uwaga

1 łysiczkę :cheesy:

Chyba ja sobie powieszę w ramkę %-D
Grzybówkę.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.