Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 146 / 1 / 0
Nie tylko na Ciebie. Mój pierwszy test tego związku ok. (15mg oralnie) rozwalił mnie euforycznie. Brałem to jeszcze raz w podobnej dawce ale za drugim razem mnie zbyt nie wziął (może tolerancja - tydzień przed jadłem 50mg Hometa). Zostało mi jeszcze ok. 17mg i trzymam go na jakąś szaloną imprezę w związku właśnie z tym że, tak jak pisałeś, zdecydowanie bardziej euforyczne aniżeli psychodeliczne :)
Nie wiem czego chce, chyba THC
Cecha THC właśnie taka jest
  • 52 / 2 / 0
Re: 5-MeO-MiPT
Nieprzeczytany post autor: Marara »
Ja powiem Tak...

Pierwszy raz z psychodelikami, wybór padł na 5 meo. Po Ciągu Pento myślałem że zdycham i zejde z tego łez padołu...

Utrata świadomości. Level Up. rozmowa ze czysta swiatłością, wielkim architektem świata... %-D

Było grubo...

I zdecydowanie pelna psychodela. Więc to chyba zależy od osoby...
Uwaga! Użytkownik Marara nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 142 / 7 / 0
Nie wiedziałem gdzie zadać to pytanie, więc ...
Czy zaobserwował ktoś ból w pachwinie, jakby jądra po substancji? Drugiego dnia pojechałem na ostry dyżur ból był tak silny, podejrzewali skręcenie jądra, ale wszystko było ok, bolało jeszcze kilka dni i przestało.
Następnym razem gdy brałem 4-aco-dmt znów mnie bolało lecz nie tak mocno jak po 5-meo i po nocy było już w porządku. Dodam że ból pojawia się na peaku co bardzo go psuje, wręcz nie ma z niego przyjemności.
  • 2466 / 16 / 0
Miałem kiedyś coś takiego i stwierdzili skręt przydatka jądra, Po prostu naczynie się ukręciło na supeł ale to było jak miałem 13lat. Może od wazokonstrykcji przepływ spadł i zaczeło boleć. Ja po operacji jeszcze mam że mnie czasem boli promieniując do pachwiny. Mam nadzieję że pomimo że zwlekałem z pójściem do lekarza prawy reaktor do tej pory działa na 100%
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 96 / 3 / 0
Jedna z tryptamin, które uwielbiam. Wyostrza wszystkie zmysły, przez co genialnie słucha się muzyki, przy większych dawkach produkuje geometryczne, wirujące OEVy. Euforycznie nie działa, raczej można to przyrównać do stanu ogólnego szczęścia. Polecam wyjść na balkon przy nocnej, letniej burzy przy nawet małych dawkach, uczta dla zmysłów gwarantowana.

Testowałem w dawkach od 8mg(tutaj praktycznie zero OEVów)-14mg(tutaj już jazda na całego).
  • 142 / 7 / 0
Mnie boli tylko po tryptaminach, wykluczyli skręt, miałem robione usg.
  • 2466 / 16 / 0
Oni na tym USG huja widzą. No i tylko na USG dopplera
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 48 / 4 / 0
Re: 5-MeO-MiPT
Nieprzeczytany post autor: ma24ti »
Brałem to kilka razy, bardzo ciekwa tryptamina na mnie dzialala bardzo euforycznie, doznania dzwiekowe rowniez na najwyzszym poziomie oevy ciekawe, cevy w sumie nawet nie wiem bo specjalnie nie sprawdzalem. Raz jak dorzucilem na 20mg 5meomipta ilestam metylonu to jedyna rzecz ktora zapamietalem przed zerwaniem sie filmu to jak euforia wylewa sie ze mnie po podlodze, taka doslowna i fizyczna euforia o okreslonym ksztalcie i zapachu xD hehehe ciekawa substancja, swietnie sie nadaje na impreze, mialem sporo energii i swietny humor (zanim pomiksowalem ;-) )
Uwaga! Użytkownik ma24ti nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 241 / 6 / 0
Znajomy opisał mi 5meomipt jako piękny wizualnie (czyli podobny do 4homipt) , płakał ze szczęścia słuchając muzyki i bardzo chciał wyjść do ludzi. Psychodeli nie uświadczyl, czysta euforia. Aż mam ogromną ochotę spróbować :)
Uwaga! Użytkownik Dewiantka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 579 / 31 / 0
Polecam zjeść 50mg i i 2.5 kartona(150ug) AL-LADA i iść zrobi mi sobie tatuaż:-D ziomek Przesadził. Dam TR jak się ogarnie
rchiro the best
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków

Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.

USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad

Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.

Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.