Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 125 / 22 / 0
Jak masz wątpliwości, że cie kopnie słabiej niż powinno, to zrób coś w kierunku tego, żeby zgromadzić w swoim ciele więcej energi.

Ja ci polecam wystawianie się na słońce, bieganie (interwały najlepiej), wstrzemięźliwość seksualną - masz za mało czasu teraz ale będziesz miał na przyszłość :V
what are we to do with an elf ?
  • 163 / 26 / 0
Kochani, otóż 5 dni temu przyjąłem 250mcg kwazara, to normalne że nadal czuję efekty spożycia? Dziś w nocy miałem bardzo wyraźne wizualizacje, takie w 4k, obecnie czuję ten charakterystyczny posmak jaki LSD pozostawia za sobą za każdym razem, wraz z delikatnym odrealnieniem i uczuciem jakbym nosił ciasną czapkę, przez to wszystko jestem ewidentnie wrażliwszy na bodźce, jak długo kwazar wypłukuje się z organizmu? Jeśli to w ogóle kwestia "wypłukiwania"?
  • 155 / 11 / 1
z tydzień po kwasie w trakcie rozmowy z dziadkiem zaczęło mu wyginać twarz, to normalne czy to flashback? krotko mialem takie odciecie i rozne dziwne dzwieki jak dzwon slyszalem ale szybko minelo
  • 2638 / 555 / 0
02 lipca 2021solventsmellover pisze:
Kochani, otóż 5 dni temu przyjąłem 250mcg kwazara, to normalne że nadal czuję efekty spożycia? Dziś w nocy miałem bardzo wyraźne wizualizacje, takie w 4k, obecnie czuję ten charakterystyczny posmak jaki LSD pozostawia za sobą za każdym razem, wraz z delikatnym odrealnieniem i uczuciem jakbym nosił ciasną czapkę, przez to wszystko jestem ewidentnie wrażliwszy na bodźce, jak długo kwazar wypłukuje się z organizmu? Jeśli to w ogóle kwestia "wypłukiwania"?
zawiesil ci sie kwas jak Magikowi... wiadomo jak on skonczyl tą faze co mu sie zawiesiła.. wyskoczyła razem z nim
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 963 / 81 / 0
Kurczę, czemu mnie to nie dotyka. Też bym chciał żeby LSD, psylocybina albo DMT mi się zawiesiło;( A tak to trzeba chodzić do pracy:/
  • 1040 / 150 / 0
Chciałbyś mieć cały czas fazę z wizualizacjami? Chyba nie mówisz poważnie.
  • 2638 / 555 / 0
No chyba chodziło mu o to, że wtedy dostałby rentę za bycie pojebem i by pracowac nie musial.
  • 2 / / 0
z góry przepraszam jeśli pytanie jest głupie, ale dopiero zaczynam jeśli chodzi o psychodeliki. czy LSD mogę brać jeśli biorę SSRI, opipramol, pregabaline i lamotrygine? zamierzam stosować microdosing, jeśli to ma jakieś znaczenie. drugie pytanie, czy mogłabym po zażyciu (nie od razu, jakieś parę godzin później albo wręcz na drugi dzień) pic alkohol??
  • 1040 / 150 / 0
Jeśli chodzi o alkohol, to pięknie się komponuje zwłaszcza gdy właściwa faza zdaje się schodzić (wtedy należy się upić, żeby jeszcze się pośmiać, a następnie zasnąć).

Ale wspominasz o lekach i microdosingu? Nie sądzę, żeby leki tego typu dobrze się komponowały z jakimkolwiek narkotykiem. Z kolei jeśli chodzi o dosing, to zawsze byłem zwolennikiem Macrodosingu ;).
  • 2638 / 555 / 0
LSD na ssri nie zadziała, proste. Nic tym nie osiągniesz. To pytanie pojawiało się już setki razy.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.