Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 125 / 22 / 0
Jak masz wątpliwości, że cie kopnie słabiej niż powinno, to zrób coś w kierunku tego, żeby zgromadzić w swoim ciele więcej energi.

Ja ci polecam wystawianie się na słońce, bieganie (interwały najlepiej), wstrzemięźliwość seksualną - masz za mało czasu teraz ale będziesz miał na przyszłość :V
what are we to do with an elf ?
  • 174 / 26 / 0
Kochani, otóż 5 dni temu przyjąłem 250mcg kwazara, to normalne że nadal czuję efekty spożycia? Dziś w nocy miałem bardzo wyraźne wizualizacje, takie w 4k, obecnie czuję ten charakterystyczny posmak jaki LSD pozostawia za sobą za każdym razem, wraz z delikatnym odrealnieniem i uczuciem jakbym nosił ciasną czapkę, przez to wszystko jestem ewidentnie wrażliwszy na bodźce, jak długo kwazar wypłukuje się z organizmu? Jeśli to w ogóle kwestia "wypłukiwania"?
  • 155 / 11 / 1
z tydzień po kwasie w trakcie rozmowy z dziadkiem zaczęło mu wyginać twarz, to normalne czy to flashback? krotko mialem takie odciecie i rozne dziwne dzwieki jak dzwon slyszalem ale szybko minelo
  • 2916 / 627 / 0
02 lipca 2021solventsmellover pisze:
Kochani, otóż 5 dni temu przyjąłem 250mcg kwazara, to normalne że nadal czuję efekty spożycia? Dziś w nocy miałem bardzo wyraźne wizualizacje, takie w 4k, obecnie czuję ten charakterystyczny posmak jaki LSD pozostawia za sobą za każdym razem, wraz z delikatnym odrealnieniem i uczuciem jakbym nosił ciasną czapkę, przez to wszystko jestem ewidentnie wrażliwszy na bodźce, jak długo kwazar wypłukuje się z organizmu? Jeśli to w ogóle kwestia "wypłukiwania"?
zawiesil ci sie kwas jak Magikowi... wiadomo jak on skonczyl tą faze co mu sie zawiesiła.. wyskoczyła razem z nim
KONTAKT PW + PRIVNOTE.COM
  • 1003 / 86 / 0
Kurczę, czemu mnie to nie dotyka. Też bym chciał żeby LSD, psylocybina albo DMT mi się zawiesiło;( A tak to trzeba chodzić do pracy:/
  • 1042 / 150 / 0
Chciałbyś mieć cały czas fazę z wizualizacjami? Chyba nie mówisz poważnie.
  • 2916 / 627 / 0
No chyba chodziło mu o to, że wtedy dostałby rentę za bycie pojebem i by pracowac nie musial.
  • 2 / / 0
z góry przepraszam jeśli pytanie jest głupie, ale dopiero zaczynam jeśli chodzi o psychodeliki. czy LSD mogę brać jeśli biorę SSRI, opipramol, pregabaline i lamotrygine? zamierzam stosować microdosing, jeśli to ma jakieś znaczenie. drugie pytanie, czy mogłabym po zażyciu (nie od razu, jakieś parę godzin później albo wręcz na drugi dzień) pic alkohol??
  • 1042 / 150 / 0
Jeśli chodzi o alkohol, to pięknie się komponuje zwłaszcza gdy właściwa faza zdaje się schodzić (wtedy należy się upić, żeby jeszcze się pośmiać, a następnie zasnąć).

Ale wspominasz o lekach i microdosingu? Nie sądzę, żeby leki tego typu dobrze się komponowały z jakimkolwiek narkotykiem. Z kolei jeśli chodzi o dosing, to zawsze byłem zwolennikiem Macrodosingu ;).
  • 2916 / 627 / 0
LSD na ssri nie zadziała, proste. Nic tym nie osiągniesz. To pytanie pojawiało się już setki razy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.