ODPOWIEDZ
  • 58 / 13 / 0
Emka wejdzie w porządku jak się nawpieprzam tłustego i obale flachę czystej gorzały? Czy raczej zwrocik pójdzie :D szczęśliwego nowego
  • 50 / 16 / 0
31 grudnia 2020mietowy3 pisze:
'bąbka' gdy się je i pije alkohol wejdzie w porządku ? Trzymanie pod językiem rozumiem, że raczej nie wchodzi w grę.
Ja jak bralem z dziewczyna zaczynalem od dwoch lampek prosecco i wtedy szamalem, wchodzilo super - pozniej alko juz nie czuc, mozesz pic mixy jak martini z redbullem czy netkarem z banana.

trzymanie pod jezykiem nie wchodzi w gre, smak paskudny.
Uwaga! Użytkownik Vitoelo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3276 / 933 / 5
31 grudnia 2020mlodyraja pisze:
Emka wejdzie w porządku jak się nawpieprzam tłustego i obale flachę czystej gorzały? Czy raczej zwrocik pójdzie :D szczęśliwego nowego
Nie wjedzie może wcale przez to tłuste.
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
  • 2302 / 399 / 0
@Vitoelo dzięki za szybką odpowiedź. Mam jeszcze jedno pytanie - wiesz może jak emka komponuje się z ziółkiem?
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 237 / 13 / 0
Dobrze, tylko lepiej nie przesadzic. Bedziesz orientowal sie w trakcie ocb XD
Uwaga! Użytkownik Pompejszyn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 851 / 262 / 0
@Vitoelo dzięki za szybką odpowiedź. Mam jeszcze jedno pytanie - wiesz może jak emka komponuje się z ziółkiem?
Wyśmienicie. Nigdy nawet nie brałem samego MDMA, zawsze z ziołem.
Faza troche przechodzi w lekko psychodeliczną strone, przy większych dawkach nawet mogą się pojawić okazyjne OEVy.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 2302 / 399 / 0
@Termos789 Planuje wrzucić 100mg więc myślę, ze zapale i ogarnę :-) dzięki
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 851 / 262 / 0
Spoko, najlepiej dopiero na peaku.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 50 / 16 / 0
@Termos789 Planuje wrzucić 100mg więc myślę, ze zapale i ogarnę :-) dzięki
Z tego co zaobserwowalem sporo osob pali jointy dopiero jak emka juz schodzi, niweluje to nieprzyjemny zjazd i pomaga zasnac. Co do palenia razem z MDMA nie probowalem, stan byl tak fajny, ze nie chcialem go niczym mulic
Uwaga! Użytkownik Vitoelo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 94 / 6 / 0
Jak zjesz sporo M, to przy dobrej ilosci grassu mozesz sobie fraktale na scianach sprawic, wiec ciekawy mix
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.