ODPOWIEDZ
  • 86 / 4 / 0
siema.
Kupiłem dziś od znajomego 300mg MDMA w kryształkach, ponoć 80% czystości. Nie mam wagi do takich rzeczy i powiedzcie mi czy to serio jest takie małe?
  • 2717 / 516 / 0
Nie wiem jak definiujesz małe, ale tak, kryształy są małe objętościowo.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 5985 / 1237 / 43
Napisz jaki miało kolor, jak skruszysz kryształ na miał, to będzie on biały.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / 4 / 0
kolor brązowy
objętościowo nie wiem w sumie do czego porównać ale małe w chuj. Dwa kryształki objętościowo może wielkości tabletki kolna.
  • 5985 / 1237 / 43
Będzie około 300mg na bank.
Na jedną, grubą fazę.
Ja bym 2/3 zajebał doustnie a resztę w klamę.

Jesteś normalny? - UV
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / 4 / 0
koledzy twierdzą że po 150 jest grubo. nie wiem kurde
  • 2717 / 516 / 0
Nie bierz więcej niż 150 na start (a najlepiej na całą noc). Będzie ok. Nie wal w nos.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 159 / 30 / 0
W nos nie jest wcale tak źle. Mam na myśli jedną rajkę w nos tylko i wyłącznie na sam start, żeby od razu weszło bez czekania. Jakbym miał do rozdysponowania 300mg to 50 walnąłbym w nos, 150 zjadł i 100 na dorzutkę. Ale fakt faktem, że 150 doustnie za jednym zamachem lepiej nie przekraczać.
  • 171 / 25 / 0
Jeśli się nie jest wprawionym to może i lepiej nie przekraczać %-D .
Ja osobiście od 200 minimum lubie startować. Uwielbiam się rozpływać a jednocześnie nic nie widzieć przez drgania oczu .
Co prawda mam teraz pokaźną przerwę bo nie pamiętam kiedy ostatnio w ogóle zarzucałem em, ale wiem, że nie będę narzekać %-D .

A co do sniffa to może i kopie szybciej i intensywniej, ale też krócej.. no i te okropne żarcie śluzówki.. dla mnie gra już nie warta świeczki.
Uwaga! Użytkownik Sk4Zii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2302 / 399 / 0
'bąbka' gdy się je i pije alkohol wejdzie w porządku ? Trzymanie pod językiem rozumiem, że raczej nie wchodzi w grę.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.