Zastanawia mnie ile może zostać paracetamolu po ekstrakcji 3 Antidoli, czyli 450mg kody. Zawsze rozjebane w pył wrzucam do szerokiej szklanki, zalewam między 1/4 a 1/3 wysokości zimną kranówą, dobrze mieszam i do zamrażarki. Robię w tym czasie filtr - 2 kawałki ręcznika na dużym sitku zlane zimną wodą, brzegi zawinięte na sitko by było za co złapać przy wyciskaniu. Roztwór mam klarowny niczym woda. Lubię wypić piwko do kodeiny, a alko i parasyf się nie lubią.
Ma ktoś może praktyczne info na temat parasyfu w filtracie? Wali ktoś antka z piwem czy innym alko i ma jakieś dolegliwości?
@Metropolis
Powodzenia z powrotem do normalności. Dobrze, że w duże dawki się nie wjebałeś czy coś grubszego. Ja lubię sobie przygrzać od czasu do czasu, niby lajtowa przyjemność ale respekt mam w chuj do opio, żadnych ciągów broń Boże.
Co do alko tak jak sam napisales, nie lubi sie z paracetamolem i dosc szybko rozpierdala bebechy, juz bezpieczniej pic z thioco...chociaz to i tak daleko od idealu :D Z moim zoladkiem czesto czulem jak dodalem alko do antka.
@Metropolis Mialem jak masz silne zaparcie i chcesz cos zmienic, patrzysz ze pomimo skreta stajesz sie lepszym czlowiekiem i idziesz w dobrym kierunku, a skret motywuje do przetrwania i daje nadzieje ze po nim wszystko bedzie lepiej. Tylko ze wlasnie potem objawy ustepuja, znika ta motywacja bo nic nie napierdala i zostaje ogromna dziura w psychice, ktora mowi ze jednak po drugiej stronie nie jest tak fajnie, przejsc przez to i nie wziasc wymaga bardzo duzo zaparcia, apatia, brak reakcji ani smutku, szczescia, tylko szarosc...pierdolca mozna dostac.
Natomiast co by nie mowic, more power to you, jak juz przemeczyles skreta to cisnij dalej. Gratki i powodzenia, trzymam kciuki mordo.
Zainteresujcie się Nurofenem Plus po ekstrakcji mamy kodeine z dodatkiem 1,5mg ibuprofenu
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Mechanizm nie jest do końca wyjaśniony. Brak jest pewnej diagnozy. Tutaj masz rozważania fachowe
=============================
03 sierpnia 2020Satif pisze: Mordeczki mam pytanie:
Zastanawia mnie ile może zostać paracetamolu po ekstrakcji 3 Antidoli, czyli 450mg kody. Zawsze rozjebane w pył wrzucam do szerokiej szklanki, zalewam między 1/4 a 1/3 wysokości zimną kranówą, dobrze mieszam i do zamrażarki. Robię w tym czasie filtr - 2 kawałki ręcznika na dużym sitku zlane zimną wodą, brzegi zawinięte na sitko by było za co złapać przy wyciskaniu. Roztwór mam klarowny niczym woda. Lubię wypić piwko do kodeiny, a alko i parasyf się nie lubią.
Ma ktoś może praktyczne info na temat parasyfu w filtracie? Wali ktoś antka z piwem czy innym alko i ma jakieś dolegliwości?
@Metropolis
Powodzenia z powrotem do normalności. Dobrze, że w duże dawki się nie wjebałeś czy coś grubszego. Ja lubię sobie przygrzać od czasu do czasu, niby lajtowa przyjemność ale respekt mam w chuj do opio, żadnych ciągów broń Boże.
Scalono. Nepenthee
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.