Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 1522 / 73 / 0
Mordeczki mam pytanie:
Zastanawia mnie ile może zostać paracetamolu po ekstrakcji 3 Antidoli, czyli 450mg kody. Zawsze rozjebane w pył wrzucam do szerokiej szklanki, zalewam między 1/4 a 1/3 wysokości zimną kranówą, dobrze mieszam i do zamrażarki. Robię w tym czasie filtr - 2 kawałki ręcznika na dużym sitku zlane zimną wodą, brzegi zawinięte na sitko by było za co złapać przy wyciskaniu. Roztwór mam klarowny niczym woda. Lubię wypić piwko do kodeiny, a alko i parasyf się nie lubią.
Ma ktoś może praktyczne info na temat parasyfu w filtracie? Wali ktoś antka z piwem czy innym alko i ma jakieś dolegliwości?

@Metropolis
Powodzenia z powrotem do normalności. Dobrze, że w duże dawki się nie wjebałeś czy coś grubszego. Ja lubię sobie przygrzać od czasu do czasu, niby lajtowa przyjemność ale respekt mam w chuj do opio, żadnych ciągów broń Boże.
tekst powyżej =/= prawda
  • 51 / 6 / 0
@Satif Ja powiem tak, jestem dosc wrazliwy na parasyf (pomimo, ze przeciwbolowo ani przeciwgoraczkowo za dobrze na mnie nie dziala) i czesto po ekstrakcji, lezalem z objawami przedawkowania paracetamolu, poty, zawroty glowy, niepokoj zoladka itd, dodam ze robilem najdokladniej jak sie da.
Co do alko tak jak sam napisales, nie lubi sie z paracetamolem i dosc szybko rozpierdala bebechy, juz bezpieczniej pic z thioco...chociaz to i tak daleko od idealu :D Z moim zoladkiem czesto czulem jak dodalem alko do antka.

@Metropolis Mialem jak masz silne zaparcie i chcesz cos zmienic, patrzysz ze pomimo skreta stajesz sie lepszym czlowiekiem i idziesz w dobrym kierunku, a skret motywuje do przetrwania i daje nadzieje ze po nim wszystko bedzie lepiej. Tylko ze wlasnie potem objawy ustepuja, znika ta motywacja bo nic nie napierdala i zostaje ogromna dziura w psychice, ktora mowi ze jednak po drugiej stronie nie jest tak fajnie, przejsc przez to i nie wziasc wymaga bardzo duzo zaparcia, apatia, brak reakcji ani smutku, szczescia, tylko szarosc...pierdolca mozna dostac.

Natomiast co by nie mowic, more power to you, jak juz przemeczyles skreta to cisnij dalej. Gratki i powodzenia, trzymam kciuki mordo.
  • 87 / 19 / 0
@Satif @BlackMalt
Zainteresujcie się Nurofenem Plus po ekstrakcji mamy kodeine z dodatkiem 1,5mg ibuprofenu
Uwaga! Użytkownik Qac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 27 / 4 / 0
Hej! Filtry takie do kawy w każdym supermarkecie, typu Tesco, Kaufland, albo jakieś kawiarnie, są bardzo tanie, a spełniają swoja role idealnie, polecam
  • 2198 / 715 / 0
A co jak powiem wam ze ile para sie rozpusci zależy od ilości wody i temperatury? Im mniej i im niższa tym lepiej. Filter jest mniej ważny niż te czynniki. Miałem 2 z chemii w gimbie, ale takie rzeczy to ogarniam.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 482 / 96 / 0
Im mniej wody tym więcej kodeiny na ml wody, czyli więcej kody zostaje na filtrze
  • 27 / 4 / 0
Czy ktoś zna naukowe wytłumaczenie dlaczego po opiatach lub też opioidów ciężko się wysikać>
  • 4603 / 2215 / 1
https://anesthesiology.pubs.asahq.org/a ... id=1942947
Mechanizm nie jest do końca wyjaśniony. Brak jest pewnej diagnozy. Tutaj masz rozważania fachowe
  • 11 / 1 / 0
W moim przypadku nie mam problemu z sikaniem po opio. Dziś mam wolne. Dostałem ochotę na mix. Więc o godz. 11 łyknąłem 1mg alprazolamu,następnie o 14-tej 300mg Tramalu. Na koniec o 18-tej 450mg cody z thiocodinu wszystko popijam herbatką na trawienie. Czasem biorę do miksu tab.na trawienie. Wtedy ładnie mi wchodzi faza i trwa dłużej. Teraz odczuwam błogostan. Kiedyś kilka razy dodawałem piwo. Lecz nie przypadło mi to do gustu. alkohol szybko przestawał działać i byłem śpiący,na dodatek ten posmak długo się utrzymuje. Biorę wenlafaksynę pół roku i nie blokuje mi działanie opio.

=============================
03 sierpnia 2020Satif pisze:
Mordeczki mam pytanie:
Zastanawia mnie ile może zostać paracetamolu po ekstrakcji 3 Antidoli, czyli 450mg kody. Zawsze rozjebane w pył wrzucam do szerokiej szklanki, zalewam między 1/4 a 1/3 wysokości zimną kranówą, dobrze mieszam i do zamrażarki. Robię w tym czasie filtr - 2 kawałki ręcznika na dużym sitku zlane zimną wodą, brzegi zawinięte na sitko by było za co złapać przy wyciskaniu. Roztwór mam klarowny niczym woda. Lubię wypić piwko do kodeiny, a alko i parasyf się nie lubią.
Ma ktoś może praktyczne info na temat parasyfu w filtracie? Wali ktoś antka z piwem czy innym alko i ma jakieś dolegliwości?

@Metropolis
Powodzenia z powrotem do normalności. Dobrze, że w duże dawki się nie wjebałeś czy coś grubszego. Ja lubię sobie przygrzać od czasu do czasu, niby lajtowa przyjemność ale respekt mam w chuj do opio, żadnych ciągów broń Boże.
Też mam respekt do opio. Żadnych ciągów. Dokładnie jak piszesz niby koda jest lajtowa,ale można się nieźle wpakować w macki uzależnienia. Tak samo może być z alkoholem. Codziennie jakieś piwo potem jedno za mało itd.

Scalono. Nepenthee
  • 9 / 1 / 0
kodeinę biorę od ponad roku, kiedyś na początku zabawy brałem czasami 225mg, czasami 300 i zawsze czułem się dobrze, a teraz od jakiegoś pół roku mam problemy z oddychaniem po wzięciu nawet 150mg (jest to moja najczęstsza dawka). Oddycham wolno, nierówno, czuje jakby taką ciężkość na gardle, wszystko ustępuje po paru godzinach ale zawsze wraca z kolejną dawką. Pomijając badania na które zamierzam iść mogę jeszcze jakoś na to zaradzić? Jakieś leki mogą w tym pomóc? dimenhydrynat raczej średnio bo wyrzutów histaminy nie mam po kodzie
Uwaga! Użytkownik WizjaPoryta nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.