Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
16 marca 2021dash pisze: Miałem tak samo przy nasileniu nerwicy, codzienny lęk, szczególnie właśnie rano. To jest tak, że otworzysz oczy i już serce zaczyna walić, spięte mięśnie nie masz tego porannego rozleniwienia. A tutaj cały dzień przed tobą, obowiązki itd. Tak to mniej-więcej wygląda.
A jaka jest tego przyczyna?
To jest związane z sytuacją życiową?
Czy po prostu ten model tak ma i codziennie występuje taki stan kiedy nie wezmiesz piguł?
Czy jestes skazany na branie pigul?
Opio nie sprzyja utracie wagi, bo metabolizm spowalnia kilkukrotnie, masz też większą tendencję do gromadzenia wody z racji trudności z siusianiem, ale przy takiej ilości wody jaką obecnie piję co chwila latam do wc. Bo właściwie to w zdrowo funkcjonującym, niezatrutym organiźmie powinno działać to tak, że jak zatrzymujesz wodę, to absurdalnie powinieneś pić jej więcej.
Po pregabalinie też zauważyłam, że przytyłam i mam tendencję skokową wagi i wymiarów ciała.
17 marca 2021Pathfinder pisze: Po trzech dnia zażywania pregabaliny w dawce 450/doba morda tak obła, napompowana, napuchnięta, że rysy twarzy zanikły.
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Z tym, że w nasileniu nerwicy to był taki hardkor, że bardzo długo miałem problemy ze spaniem, jedzeniem, codziennym funkcjonowaniem. Teraz to ogarniam, ale żeby poczuć taki spokój jak np. kiedyś siadając przed tv to potrzebuję ze dwóch piwek:p Więc w jakimś sensie organizm wciąż jest na jakimś poziomie czuwania.
17 marca 2021acylowac27 pisze: Prawie każdy pisze że utył po pregabie, a ja dzięki lekkiej diecie mam odwrotnie czyli schudłem. Nie wiem tylko czy mam szczęście, czy tamci użytkownicy po prostu więcej jedli w stosunku do tego co powinni.
Ja pre zajadam z 5 lat. Dawki 300-600-900, a rekreacyjnie do 2100. Teraz jestem na 450.
Moja figura od pregaby się zjebała totalnie, tu wał, tam wał, woda? retencja wody? A potem samo oblewanie tłuszczem, już nie wspominając o twarzy typu spuchnięty księżyc w pełni (gorszy tylko po wstawaniu po dużych dawkach mianseryny i neuroli, ale, w odróżnieniu od nich - pozostaje na cały czas terapii!), wypełniamy zmarszczki pregiolą, to modne! Brażka mówi, że to "i tak lepiej niż alkoholiczka"... yyy... to do cholery aż tak widać? Chyba tak, ziomek jest na predze - jest opasły na mordzie co najmniej w sposób niezwykły! Jest chudy, wysoki a ma brzuszek i księżyc w pełni. Ech, towary luksusowe.
Pre potrafi nawalić znacznie więcej tkanki tłuszczowej niż neuroleptyki, tkanki, którą cholernie ciężko zrzucić, wybitnie cholernie. Nic nie jesz, że aż kolana napierdalają, a ważysz i ważysz i ważysz, ciągle to samo.
Gastro jest stosunkowo niewielkie, większe od THC (jestem stałym palaczem, nie mam gastro, wręcz odwrotnie), ale najczęściej dalece, dalece mniejsze od wszelakich neuroleptyków czy mianseryny.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
18 marca 2021Papuga20 pisze: Co myślicie o połączeniu pregabaliny z ketaminą?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.