ODPOWIEDZ
  • 501 / 65 / 0
20 listopada 2020froggie6 pisze:
kupiłam jakieś dwa tygodnie temu (...) teraz otworzyłem woreczek
to chyba działa lepiej, niż oczekiwałaś/eś, skoro w międzyczasie doszło do takiej zmiany. pozazdrościć doświadczenia.
  • 6 / 1 / 0
@nezumi1 Daj spokój nigdy więcej takich podjazdów nie robie zmarnowany towar i nic więcej. Ale wielkimi krokami zbliża się weekendzi w szufladzie troche czarodziejki, kochanki jest więc będzie się działo :P
  • 156 / 59 / 0
@Hercules no myślę, że sprawdzone metody są najlepsze. I tak zawsze mogłeś wpaść na pomysł, żeby walić doodbytniczo
  • 119 / 14 / 0
20 listopada 2020Kamila666rr pisze:
Hej.. pierwsze zetknięcie z szaroprzezroczystym kryształem, z butów wywalało, 16 godz bez snu, choć była natruralna pora do zaśnięcia. Po 2 miesiącach to samo, może w mniejszej nieco dawce subtelnie zadziałało. W międzyczasie piguły które raz działają raz nie.. te same. Wróciłam do tego kryształu, trochę mniejsza dawka i było nawet fajnie.. jak mam w końcu dostać to co chcę..
nie żeby coś, ale MDMA nie działa 16h i nie powoduje bezsenności. większość raczej może zasnąć bez problemów te 4-5h od ostatniej dawki
Uwaga! Użytkownik politomax__ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Wiecie może [ cut - zakaz handlu na forum. Już drugi post tego typu od Ciebie odrzuciłem, leci warn \ DWE ]. Zgóry dziękuję za odpowiedź.
  • 1 / / 0
Mam pytanie. Wczoraj pierwszy raz brałem MDMA. Miałem 0.5 g kryształu i oddzieliłem 125mg przy wadze ciała równej 100kg. Nie poczułem kompletnie nic. Co poszło nie tak? Przyjąłem jest tak ze nalałem trochę wody do ust i wsypałem MDMA i wypiłem.
  • 159 / 30 / 0
@C00Lguy trochę za mało wziąłeś jak na 100kg masy.
  • 156 / 59 / 0
29 listopada 2020C00Lguy pisze:
Mam pytanie. Wczoraj pierwszy raz brałem MDMA. Miałem 0.5 g kryształu i oddzieliłem 125mg przy wadze ciała równej 100kg. Nie poczułem kompletnie nic. Co poszło nie tak? Przyjąłem jest tak ze nalałem trochę wody do ust i wsypałem MDMA i wypiłem.
Ja przy 78kg walę zwykle 180mg i jest w sam raz, także pewnie za mała dawka
  • 177 / 26 / 0
29 listopada 2020C00Lguy pisze:
oddzieliłem 125mg Nie poczułem kompletnie nic.
Słabej jakości M: albo rozcieńczane albo to wgle nie to, 125mg czystego MDMA powinno poklepać nawet kogoś twojej wagi. Walnij 250mg jak nie podziała to wałek.
U mnie to bardziej chronicznie
Ty wolisz mieć stany psychodeliczne
  • 25 / 2 / 0
27 listopada 2020politomax__ pisze:
20 listopada 2020Kamila666rr pisze:
Hej.. pierwsze zetknięcie z szaroprzezroczystym kryształem, z butów wywalało, 16 godz bez snu, choć była natruralna pora do zaśnięcia. Po 2 miesiącach to samo, może w mniejszej nieco dawce subtelnie zadziałało. W międzyczasie piguły które raz działają raz nie.. te same. Wróciłam do tego kryształu, trochę mniejsza dawka i było nawet fajnie.. jak mam w końcu dostać to co chcę..
nie żeby coś, ale MDMA nie działa 16h i nie powoduje bezsenności. większość raczej może zasnąć bez problemów te 4-5h od ostatniej dawki
Masz rację.. mef? Nie wiem, ale czasem wolałabym wybrać właśnie to. Kryształ wydaje się twardy, a kruszy się do kremowego proszku. Przepraszam jeśli nie piszę tu gdzie trzeba..
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.