...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 657 / 93 / 0
a no tak, zapomniałem dopisać, wydało mi się logiczne, bo kodę zwykłe testy wykryją na bank, właściwie jak poczytałem, że kilka dni to szło to pomimo małej dawki i 48 h może być mało, zależy jaki test, bo są różnej czułości( mam w domu dwa rodzaje testu na 300 i 2500, tak nie sprawdzając cyferek to jakieś 12 godzin różnicy w wykrywalności) , ale w niesprzyjającym zbiegu wypadków czuły test plus akurat taki organizm któremu dłuzej schodzi to może coś wyjść, płukaj się wewnętrznie jak najwięcej, jak skręca to jednak alkohol odradzam, ew. niewiele, no i kofeina w sumie też chyba nienajlepsza wtedy, a co do loperamidu i testów to mało info jest troche, właściwie ludzie pytają, odpowiedzi brak, ale natknąłem sie na takie info które podałem
Uwaga! Użytkownik KickInTheEye nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 83 / 2 / 0
Skręcać to nie skręca fizycznie, bardziej psychiczne ale to chyba takie moje narkomańskie podejście do odstawiania w tym przypadku redukcji bupry że sobie pomogę 45mg kodeiny/dobę. To sobie kurwa pomogłem w hooj. Teraz nawet już na śniadanie bajgla z makiem nie opierdole.....
  • 2372 / 315 / 0
@up - tzn co ? Schodziłeś z bupry i w międzyczasie zarzuciłeś 45mg kody i dostałeś PWD skręta ??
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 83 / 2 / 0
Jak się totalnie zerowałem z bupry to kolorowo nie było (święta,sylwester) i chciałem się wspomagać kodeiną w niewielkich dawkach przez 3/4 dni żeby sobie poprawić nastrój . Skręta ostatnio to miałem ponad 10 lat temu. A że kodeiny dawki takie wychodzą w testach na opio to nie wiedziałem i się w doopie znalazłem.
  • 657 / 93 / 0
no jak po drożdżówce wychodzi przez dobe podobno? mi jakiś chujowy wtarak po 80 oxy po 48 wyszedł, a nie pokopał, tylko sobie syfu narobiłem, dlatego pierdole opiaty już, mam układ z laską, że w razie wątpliwości test, a że mi zależy, to wole nie ćpać, niz raz strzelić i trzy dni w nerwach siedzieć, czy jej cos do głowy nie przyjdzie
Uwaga! Użytkownik KickInTheEye nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 83 / 2 / 0
KickInTheEye pisze:
dlatego pierdole opiaty już
Good Luck . Mi po ponad 10 latach abstynencji mimo całkiem poukładanego już życia wszystko w mgnieniu oka przepadło.....
  • 46 / / 0
Nie walę opiatów nigdy nie waliłem (nie mój klimat, np. koda nie działa majka pewnie też by mi dupy nie urwała heroinie to nara)

Ale koleżanka uzależniona od morfiny po odstawieniu chwaliła sobie PRAGABALINĘ (tak się chyba to pisze), mówiła że mocno zbiło ciśnienie nie ćpa na razie od 3 tygodni ale ciśnienia nie ma
Uwaga! Użytkownik SONY jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 657 / 93 / 0
helboy pisze:
KickInTheEye pisze:
dlatego pierdole opiaty już
Good Luck . Mi po ponad 10 latach abstynencji mimo całkiem poukładanego już życia wszystko w mgnieniu oka przepadło.....
dzięki, właśnie skończyłem 300 gorzały i mi się załącza już odmienianie doznań (tzn. myśl czy nie zadzwonić w pewne miejsce)
  • 122 / 5 / 0
SONY pisze:
Nie walę opiatów nigdy nie waliłem (nie mój klimat, np. koda nie działa majka pewnie też by mi dupy nie urwała heroinie to nara)

Ale koleżanka uzależniona od morfiny po odstawieniu chwaliła sobie PRAGABALINĘ (tak się chyba to pisze), mówiła że mocno zbiło ciśnienie nie ćpa na razie od 3 tygodni ale ciśnienia nie ma
to tak samo, jak koleżanka digiego ;>
pure madnessex-miosis
  • 657 / 93 / 0
i jak tam @helboy sytuacja? rozgmatwało się? mam mam nadzieję, że si e poukładało
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.