Napiszę raz jeszcze, jednoczenie proszę o usunięcie postu powyżej.
Schodzę z Oxy, dawki bywały szalone, ostatnimi czasy 2x 400mg dziennie. Niestety bupra mnie nie zalecza, a na na pewno nie w pełni jest bardzo niekomfortowo.
Natomiast DHC daje sobie radę na tyle, że pozostaje jedynie gęsia skórka - jest ok, da się funkcjonować, psychika tez ma się w powiedzmy normie. Także potwierdzam DHC jest świetną opcją, żeby schodzić.
Pierwsza dawka jaką przyjąłem to 6 tabs 60mg, kolejna 5x60 mg i też ejst ok, więc jest plan żeby zbijać o tabletkę na dzień, i tu moje pytanie - czy nie jest to zbyt duże tempo ?
Drugs sprawa w ty tempie zszedlbym w tydzien na zero
Po jej ustaleniu, jeśli chcesz uzyskać ekwiwalent w tabletkach całych - dodaj minimum 20% dawki i wydłuż przerwę, między kolejnymi, będzie jak znalazł :)
Na mnie osobiście buprenorfina nie działa, nie nadaje się do zaleczania skręta, zaś DHC już w małych dawkach zapewnia komfort, moim zdaniem bardzo przydatny lek, a przy tym względnie tani i łatwy w stosowaniu.
Odpowiednia dawka, całkowicie znosi objawy abstynencyjne, natomiast na jakieś uwalenie się, nie ma co liczyć, ale przecież nie o to chodzi.
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
Wbrew pozorom wydaje mi się, że o dhc'ki nie tak ciężko, chociaż to zależy od lekarza itd. I chyba wbrew pozorom warto spróbować, bo powinno się znaleźć gdzieś w ulubionych obok maji, w sumie co mówię.. znam wiele osób, które wolą bardziej, choć sama do nich nie należę to jestem w stanie to pojąć. Tylko nawet jak uda Ci si to ogarnąć to lepiej zapomnij o pukaniu.
I jeszcze jedno, od kiedy hydro podbija?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.