Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Bill - zaskoczyłeś mnie
nie miałęś żadnych sławnych "bieluniowych" aviomarinovych halucynacji? W które trudno nie wierzyć?
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
Jezus pisze:
Bill - zaskoczyłeś mnie
nie miałęś żadnych sławnych "bieluniowych" aviomarinovych halucynacji? W które trudno nie wierzyć?
Nie, nie miałem. Być może dawka była za mała (150mg do kody + 350mg po 3-4 godzinach). Może spróbuje jeszcze kiedyć z większą dawką, chociaż nie wiem, czy to ma jakiś sens. Jest sporo ciekawszych środków.
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
Jezus pisze:
Aviomarin to co innego ...
polecasz Avio nad benze? Avio jeszcze niejadłem, ale słyszałem o nim bardzo niepochlebne opinie...
O benzie też słyszałem praktycznie same niepochlebne opinie, a mimo to fazka mnie pozytywnie zaskoczyła (no, gorzej ze zjazdem..).

Przy okazji, wiecie może jaka jest szkodliwość Avio? Bo jakoś instynktownie boję się większej dawki =/

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
vart pisze:
Przy okazji, wiecie może jaka jest szkodliwość Avio? Bo jakoś instynktownie boję się większej dawki =/
Jednorazowo raczej niewielka. Ale częste przyjmowanie może doprowadzić do wrzodów i zapewne wielu innych nieprzyjemnych dolegliwosci ;]
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Ja uwazam avio za calkiem w porzadku . Jedynym minusem wydaje sie byc dla mnie cena , ale tez niemozna tego brac czesto . Ja zawsze bralem 15 tabletek * niewiem ile jest to w mg ( i bylo dobrze . Jesli chodzi o sennosc to niedala mi sie we znaki za bardzo . Rowno godzine po zarzuceniu wypilem dwie puszki pepsi . Moze tez zalezy czy sie siedzi w domu lub lazi gdzies w terenie * u mnie to drugie ( . Tylko po avio mialem tak realne haluny . Znajdowalem na ziemi duzo rzeczy a potem one znikaly , rozmowy z nieistniejacymi ludzmi , o halunach sluchowych juz niewspomne . Minusem numer dwa jest pewien niepokoj , ktorego doswiadczylem na fazie . Moze byla to obawa zdrowotna bo ruchy sa ograniczone i czlowiek wogole jest mocno przestrojony . Mimo wszystko bania samam w sobie jest wedlug mnie lepsza niz po benzie , bo po benzie jest za dluga i nieprzyjemna a po avio krotsza i neutralna . Haluny przynajmniej wywarly na mnie jakies wrazenie i nieciagnie mnie czesto do avio . Raz na 3 miesiace w zupelnosci wystarczy . Polecam . Jak dla mie srodek ekskluzywny
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 2876 / 99 / 0
Mam takie pytanie
czy gdybym zrobił roztwór z kilku saszetek (po 25 ml na jedną) a potem przelał to do kubka, zanurzył sznurek i zostawił na dłuuuugo (tak jak sie robiło projekty w podstawówce w celu wykrystalizowania soli). To czy na tym sznurku wykrystalizowała by się się sama sól a czy w roztworze została benzydamina?
"Czuję się gwiezdnie"

• 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
Równie dobrze mogłaby się skrystalizować benzydamina na tym sznurku. Chyba nawet prędzej niż sól...

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 2876 / 99 / 0
skąd pomysł że prędzej? to jeżeli prędzej to można taki sznurek z kryształkami zjeść po kilku dniach ;)
oczywiście ja tylko sugeruję i błodzę :P
"Czuję się gwiezdnie"

• 17 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kic »
Benzydamina chyba też występuje w postaci soli w TR? Bodajże cholorowodorku benzydaminy?
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Nie wiem co sie wam tak w benzie podoba. Chore halucynacje i zerowa psychodela, ot co...
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.