Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 384 / 39 / 0
Przecież upały są to normalne pocenie. Ale z drugiej strony 75mg to nie jest jakaś mega dawka, a możesz się i pocić od niej. Wenla na serducho siada zresztą jak większość antydepresantów. Zaopatrz się w chociaż w Acard bez recepty 1 75mg rano, albo Concor Cor 2,5mg u rodzinnego zbija tempo tętna i ciśnienie.
Uwaga! Użytkownik NicNieBralem2000 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 684 / 26 / 0
Właśnie zrobiłem ekstrakcję za pomocą filtrów do kawy. Mistrzostwo świata. A ja się jebałem z chusteczkami higienicznymi...
Pozdrawiam!
Paweł
  • 187 / 23 / 0
Antek mnie krotko trzyma lepsze thico
Dobrze sie czujesz? To sie wyspij.
  • 1211 / 616 / 0
wenlafaksyna jest metabolizowana przez CYP2D6 więc się nie dziwcie, że wam kodę osłabia. Wystarczy poświęcić kilka minut żeby znaleźć w necie potrzebne informacje, zamiast główkować na forum czemu ta biedna kodzia nie chce klepać po wenfli.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 669 / 40 / 0
@NicNieBralem2000
Pocenie w upały okej, ale ja sie nigdy nie pociłem aż tak jak odkąd wziąłem Wenle.
Siedze przed kompem i jestem cały mokry. Nigdy prze nigdy nie byłem osobą pocącą się, nawet w najgorsze upały jakie przeżywałem, ani kropli na czole nie było kiedy z innych się lało.

@Vratislav
To są jakieś patenty na grzenie Wenli + kody??

PS: wjebałem te 360mg, czekając w domu na znajomych coś tam zaczynało działać, tylko wyszedłem z domu i lipa się zrobiła. Nie wiem czy to przez miejsce aplikacji czy co..
  • 8103 / 914 / 0
@Swiezzy
Odpuść sobie lepiej kodę na tym antydepresancie, nie ma sensu marnować kasy i zdrowia na 20 minut po smyrania.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 669 / 40 / 0
@UJebany
Dokładnie, tak zrobię. Już i tak na testy ostatnimi dniami wydałem tyle hajsu a nie było warto.
  • 777 / 106 / 0
Chłopaki nie wiem ox się dzieje z moją wątroba.. Wciagnalem 300mg pregi, nie wiem ile xanow i 3 pakii thio dwie i Antka jednego a do tego spaliłem indoroowa amnezyjke dwie lufki, wierzcie lybb nie ale właśnie lese w łóżku i mam CEVy, coś pięknego. Dobranoc wszystkim. Be safe
  • 1211 / 616 / 0
28 lipca 2020Swiezzy pisze:
@Vratislav
To są jakieś patenty na grzenie Wenli + kody??
Jedynym patentem jaki mi przychodzi od głowy jest dobrze się zastanowić i wybrać między ćpaniem a leczeniem. Albo rybki, albo akwarium ziom. Samo wpierdalanie antydepów cię magicznie nie uzdrowi, jeśli ciągle będziesz orał OUN dragami.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 669 / 40 / 0
No też tutaj masz racje, dlatego chyba w leczenie pójdę póki co.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.