ODPOWIEDZ
  • 2814 / 367 / 0
Jesli chodzi o detoks od MDMA aby organizm a raczej serotonina dopamina i noradrenalina doszły do siebie tak minimum 2tygodnie .. gdzieś był na forum materiał ze stronki angielskojezycznej był schemat jakie suplementy używać aby szybciej te receptory doszły do siebie po ostrym tripie czy week na emce jest tego sporo ale mysle ze warto jesli chodzi o kolegę który pisze ze co week dobre MDMA go robi .. jeśli jesteś w pełni w 100% zdrowy bez żadnych objawów dolegliwości itp to możliwe że twój organizm regeneruje się ale wiesz nic nie trwa wiecznie .. układ nerwowy też ma jakieś granice wytrzymałości..
  • 7 / / 0
04 listopada 2020Lubiacy pisze:
Szczękościsk to nic nadzwyczajnego po zjedzeniu MDMA, serce tez pracuje szybciej. Możliwości jest bardzo dużo np. bardzo mocna piguła, dodatek jakieś substancji, nawzajem sobie coś wkreciliscie itd.

Jak oceniasz sile działania? Mocne? Euforia?

Lekcja na przyszłość:
Bierz za pierwszy razem zawsze pół, jeśli nie jesteś pewny co to za piksa!
pierwszy raz jak brałem tą samą to wziąłem połówke i mnie przyśpieszyło później wziąlem znowu połówke (tej samej, z tego samego miejsca) i nic więc następnym razem w końcu wziąłem całą i zaczęła się magia xd. wszystko fajnie, gadka z każdym, tak jakoś lekko sie czułem, jak ktoś był smutmy to mi też od razu było smutno (dodam ze nie jestem jakąś uczuciową osobą i zazzwyczaj mam wyjebane na innych xd) i wszystko było zajebiście (ten stan jest niesamowity). ale później usiadłem na chwilę bo poczułem w nogach że muszę odpocząć i po chwili czuję jak mi serce napierdala jakby miała zaraz wyskoczyć (tętno to przynajmniej 170), przestraszyłem się tego ale zawołałem pewną osobę i mówiłem zeby mnie uspokoiła bo sam nie dam rady i jakoś przeszło po czasie, ale zrobiło mi się strasznie zimno (miałem dwie kurtki na sobie i koc xd) i później juz normalnie było. mam w planach znowu się zabawić, ale myśł o tym ze znowu ma mi serce tak napierdalać troche mnie odstrasza. jakieś porady co zrobić? tym razem chyba całej nie wezmę.
  • 25 / 2 / 0
Chyba na każdego działa trochę inaczej. Zależy od organizmu i tego czym ten organizm traktowało się wcześniej, np alko czy zioło. To samo działa na jednego tak jak opisujesz, a drugi prawie nic nie poczuje. Myślę, że też kwestia tego co to jest, a za każdym razem może trafić się coś innego... Przerąbane z tym, że tak mieszają. To tylko przypuszczenia, jakie mi się nasuwają po różnych akcjach
  • 226 / 20 / 0
Tak szczerze, jeśli ci serce szaleje to kurwa nie bierz! Szczękościsk jest normalny po MDMA, ja nauczyłem się to kontrolować i nie potrafię normalnie wyglądać, ty tez mógłbyś mieć to pod kontrola bo niektóre osoby ogarniają to po czasie, akcji serca jednak nienauczysz się kontrolować dlatego odradzam ci następne zabawy przed wizyta u lekarza. Na 99% według mnie przegiołeś z dawką, co było skutkiem takich objawów co jest normalne. Najlepiej idź do lekarza i sprawdź czy z serduchem wszystko Ok, a następnym razem zacznij zabawę od połowy, bo dziś w pigułach trafiają się dawki jak dla słonia.
Dla mnie to jest pojebane. 300mg w jednym kole? No comment
  • 25 / 2 / 0
Jedna osoba reaguje tak jak opisuje kolega, a druga przy tej samej dawce kompletnie nic. Więc? Coś innego decyduje jednak. Dyspozycja dnia? Chore serce? Ogólny stan zdrowia?
  • 1 / / 0
Czyli dla poczatkujacego jaka powinna byc dawka?
  • 2 / / 0
04 listopada 2020Kamila666rr pisze:
Jedna osoba reaguje tak jak opisuje kolega, a druga przy tej samej dawce kompletnie nic. Więc? Coś innego decyduje jednak. Dyspozycja dnia? Chore serce? Ogólny stan zdrowia?
Napewno to tez ze krążki w dzisiejszych czasach sa mieszane ze slabszymi rodzajami i wybijane ta sama pieczątką wiec krążek krążkowi nie równy :fuj:
04 listopada 2020qfelek pisze:
Czyli dla poczatkujacego jaka powinna byc dawka?

Moim zdaniem wszystko zalezy od twojego trybu zycia i tolerancji nie ma okreslonej dawki metoda prob i błędów %-D
04 listopada 2020Lubiacy pisze:
Tak szczerze, jeśli ci serce szaleje to kurwa nie bierz! Szczękościsk jest normalny po MDMA, ja nauczyłem się to kontrolować i nie potrafię normalnie wyglądać, ty tez mógłbyś mieć to pod kontrola bo niektóre osoby ogarniają to po czasie, akcji serca jednak nienauczysz się kontrolować dlatego odradzam ci następne zabawy przed wizyta u lekarza. Na 99% według mnie przegiołeś z dawką, co było skutkiem takich objawów co jest normalne. Najlepiej idź do lekarza i sprawdź czy z serduchem wszystko Ok, a następnym razem zacznij zabawę od połowy, bo dziś w pigułach trafiają się dawki jak dla słonia.
Dla mnie to jest pojebane. 300mg w jednym kole? No comment
Moim zdaniem wrzucając coś trzeba się liczyć z przyśpieszonym pulsem i nie zwracać na to uwagi większej o ile normalnie nie mamy żadnych podstaw do tego że z naszym sercem jest coś nie tak
  • 159 / 30 / 0
@aluponel a piliście do tego np. napoje energetyczne? Ja mam dokładnie tak samo jak opisałeś gdy na fazie po MDMA wypiję energetyka, podczas gdy bez energetyka byłoby wszystko ok. Pamiętam też sytuację, gdzie na dorzutkę wziąłem pół piguły która miała 50/50 MDMA/kofeina to na wejściu tak mi serce zaczęło naparzać, że aż mi się słabo zrobiło.
  • 7 / / 0
05 listopada 2020yikokode pisze:
@aluponel a piliście do tego np. napoje energetyczne? Ja mam dokładnie tak samo jak opisałeś gdy na fazie po MDMA wypiję energetyka, podczas gdy bez energetyka byłoby wszystko ok. Pamiętam też sytuację, gdzie na dorzutkę wziąłem pół piguły która miała 50/50 MDMA/kofeina to na wejściu tak mi serce zaczęło naparzać, że aż mi się słabo zrobiło.
no właśnie żadnych energetyków nie piliśmy, jedyne co to łyka wódy wziąłem i nic więcej nie piliśmy z tych rzeczy. teraz chyba wezmę niecałą pigułę i poczekam.
  • 119 / 14 / 0
od 2 tyg jakoś pije z rana kurkumę z pieprzem (sero) i różeniec górski (imao). powinienem odstawić jakoś dłużej przed tripem na moli, czy nie ma tu żadnego ryzyka?
Uwaga! Użytkownik politomax__ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.