Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
27 czerwca 2021bulku pisze: Polecam wszystkim film, jest na torrentach
107407943_2771583303064910_8006336657151581590_n.jpg
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
29 czerwca 2021Anhedonik pisze: Jako, iż poprzedni sezon zakonczyl się dla mnie klapą, gdyż zawierzyłem jednej łące przez duże problemy z czasem, a na sezon nadchodzący zagospodarowalem sobie tyle czasu, ile tylko będzie potrzeba, to chciałbym zacząć już czynić przygotowania i rozeznać się w swoich okolicach troszkę. Rozglądam się za ląkami/polanami, abym miał jak najwięcej obszaru do przeszukania, gdy już spadną te wyczekiwane, wrześniowe deszcze i naszła mnie taka myśl, czy skoro już będę widział jakąś łąkę w tej konkretnie chwili, to czy da się stwierdzić w jakiś sposób, czy na niej na pewno będą psylocybki? Moja łąka z poprzedniego sezonu wyglądała idealnie, ale wśród masy grzybowek nie spotkałem żadnej Łysej, a szukałem od września do listopada.
Na co powinienem zwrócić szczególną uwagę wybierając łąki?
Łąki, na których wypasają się zwierzęta nie są w moim zasięgu za bardzo
Znajdziesz tu wszystko czego potrzebujesz.
CÓŻ ZA PIĘKNE PRZEŻYCIE, najlepszy trip ever.
Euforycznie miałem dużo lepszych lotów. Aczkolwiek takiej radości z fraktalowej zupy pięknych nadwiślanskich klimatów nigdy nie miałem, falowe uderzenia tej substancji są 10x bardziej wyrafinowane niż homet czy MiPT. Poczucie połączenia z ciałem także na poziomie którego wcześniej nie doświadczyłem. Zatapianie się w swoim umyślę dało mi trochę wolności, zmieniam życie w przyszłym tygodniu na dwa miechy o 90 stopni a potem całkowity restart w innym mieście, trzeba się ostro zmienić aby powróciło szczęście.
Jedyny minus trip ostro z perspektywy ego, byłem z znajomym pewnie dlatego nie było mi dane wejść głębiej. Jednak pobudzało to moje dotychczasowe nawyki które mogły się wwiercić w korę mózgową aby je kontrolować.
ah kocham grzybki
Po LSD od dila miałem dość ciężkie wielogodzinowe zjazdy, gęsty hasz pomagał ale było niefajnie, co sądzicie? Dostępnego mam lora, cbd, THC, i to co w wolnej sprzedaży w sklepie, plus ewentualnie diazepam mogę próbować wyłudzić.
...
@aspirantkoziol owoce , gumy , okulary ciemne , 6h powinno byc po ale najlepiej wcale . CBD na sen i tyle nie kombinuj z miksami na poczatek .
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.