Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1229 / 181 / 0
Pare pytań o trazodon.
1) Po jakim czasie wam przestał działać? (nasennie, na libido, na lęki)
2) Czy mieliście opuchniętą twarz ,powieki po tym leku?
3) Czy zauważyliście wzmożony apetyt po tym? (nie wiem czy to od trazodonu czy od jarania)
  • 948 / 279 / 2
1. Dopiero jak odstawiłem
2. Czasami nasilał się katar i przez to
3. Nie. Nie przyszło ci do głowy, że jarając niszczysz sobie działanie terapeutyczne?
Uwaga! Użytkownik A-CoA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1229 / 181 / 0
Tak słyszałem, ale jaranie też mi pomaga, a pale bardzo mało. Ze dwa buchy rano niewielkie i potem jeden doslownie buh w ciagu dnia, czasem po paru godzinach drugi. Łącznie pale durawke na dzień zaledwie, to prawie tyle co nic , a takie niewielkie ilości pomagają mi i nie chodzę zajebany mułem
  • 880 / 363 / 6
To odstaw, póki możesz. Albo się leczysz, albo ćpiesz.
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 1229 / 181 / 0
Rozumiem ale mi głównie chodzi o działanie nasenne trazodonu
  • 880 / 363 / 6
To jeśli mj ci nie pomoże w zasypianiu, to na pewno zrobi to trazodon. Zresztą trazodon działa jak masz problemy z serotoniną, a nie z GABA.
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 1229 / 181 / 0
Prawda jest taka że po prostu muszę choć trochę spalić bo na czysto całkowicie jest ciężko, ostatnio zakończyłem prawie dwumiesięczny maraton na alko i fecie i ziołko trochę ratuje sytuacje a jestem ćpunem i alkoholikiem a na odwyk nie mogę sobie pozwolić. W dodatku wszystko co odjebałem i straciłem w tym czasie mnie po prostu przerasta, dlatego nie jaram fest bo łapie dołki paranoje i lęki ale jak spale sobie buszka, dwa to chilloutuje lekko i nadaje pozytywne rozkminy. Sam trazodon nie zaspokaja mojego głodu bani , ale zdaje sobię sprawę że pełnie działania leków odczuwa się nie jarając i nie pijąc nic itp. Ale coś tam zawsze pomoże (chyba)
  • 8 / / 0
Hej, biorę Trazodon (konkretnie Trittico Cr) od sześciu dni. Moje pierwsze wrażenia:
1. Przez kilka pierwszych dni zasypiałam po jakichś piętnastu minutach i spałam do rana, budziłam się senna i musiałam chwilę poleżeć.
2. Teraz budzę się tak o czwartej nad ranem, tak po sześciu godzinach snu i nie czuję już tego zmulenia, jestem wypoczęta.
3. W czasie snu bardzo poci mi się głowa, górna część pleców.
  • 36 / 4 / 0
14 kwietnia 2019polinazat pisze:
Hej, biorę Trazodon (konkretnie Trittico Cr) od sześciu dni.
A jaka dawka?
Generalnie jeśli ma być działanie nasenne to zaczyna się od 25mg i dochodzi max. do 100mg.
Powyżej 150mg działanie antydepresyjne, ale szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie takich dawek.
Mi wystarczyło 25mg przez pierwsze 2 tyg. a potem zwiększyłem do 50mg i to było w sam raz na spanie i brak znacznego zmulenia po przebudzeniu.
  • 28 / 1 / 0
niby dlaczego dawka 150 mg nie zdzaiała pomocniczo na sen ?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.