Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 995 / 239 / 0
Gryzie się po prostu tabletki. Powłokę możesz po prostu zlizać @swiezzy.
przeniesiono - nv13
  • 298 / 39 / 0
19 marca 2026Swiezzy pisze:
@DobryWujas
O tak zrobie, raczej bede mial tylko 1x 80mg ale juz dzis zarzucilem teraz 800mg kody + pregabe, wieczorem te 80mg oxy, moze wystarczy, zwlaszcza ze ten drugi zarzuc wieczorny kody kopie lepiej w cholere jak jeszcze ta pierwsza jest we krwi (po 8h przerwy od pierwszej). Slyszalem kiedyś ze jakos się obiera te oxa, powloke tabletki, to prawda???
Swoja droga tez dobrze metabolizuje, odziwo na jednej dawce moge dlugo siedziec, nawet 2tyg+ i szybko zaczyna wjezdzac, nie wiem po 15min juz dzialanie czuje ze wchodzi.
Pierwszy raz napiszę takiego posta w swojej karierze na hr ale już ciężko mi się to czyta i muszę XD
Rzuć to kurwa chłopie bo się zajebiesz, bez urazy ale w aktualnej sytuacji nie daje ci więcej niż 2 lata życia

przeniesiono - nv13
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 617 / 38 / 0
19 marca 2026DobryWujas pisze:
Gryzie się po prostu tabletki. Powłokę możesz po prostu zlizać @swiezzy.
Ok, moze sie nie porzygam xd to jakos bardzo na "miał" musze pogryzc, czy tak troche? xd

Pszczółka nie bój żaby, dwie tabsy jednak to nie grzech xdd co do thioco to masz racje, jednak akutalny stan konta nie pozwoli na dalsze sppawanie procz tych dwoch oxy,.

ILE TA CALA OXA DZIALA W ogole?

przeniesiono - nv13
  • 298 / 39 / 0
@Swiezzy
Tyle co koda, imo to nawet krócej, u mnie oxy to takie 1,5 godzinki i po zabawie. Całość zamyka się w tym czasie, gdzie koda niby też działa z 1,5 godziny ale takie "after effects" to potrafią nawet 6 godzin trzymać.
przeniesiono - nv13
  • 617 / 38 / 0
czyli co, zaplacilem tyle hajsu za 1.5h zabawy? Xd
przeniesiono, zostawiam, ale mógłbym usunąć, gdyż luźne dyskusje prowadzimy w knajpie - nv13
  • 147 / 11 / 0
Niestety i koda i oxy bez tolerki działają cudownie, ale krótko. Dlatego nie czaję ludzi wjebanych w opio biorących w ciągu oxy, gdzie za 2h już występuje chcica i skręt.
  • 617 / 38 / 0
Rell to prawda, dlatego zaczalem ladowac 2x dziennie, codziennie za to ta druga wrzuta kopie jak pierwsza na poczatkach - przynajmniej na mnie tak dziala.
Druga sprawa, zaczynaja się moje pomysły, dziś ze wzgledow finansowych zajjeblalem tylko 100mg hydro i 150mg pregaby + 705mg Kody moglbym gdzies za niedlugo dorzucic ten Oxydolor? czy lepiej tego nie mieszac cos tego wszystkiego?
  • 19 / 6 / 0
Większych bredni nie słyszałem nt. oxy. Co, że coś działa ~2 godziny nie znaczy, że jest nie warte swojej ceny. Szczególnie oksykodon gdzie szczególnie pierwsze brania mogą przypominać efekty działania heroiny czy wielu osobom podoba się to nawet bardziej. Euforia po oxy jest tak silna i tak mocno uzależniająca, że jak człowiek wyrabia dopiero tolerkę to jak przyjebie nawet doustnie to siada najczęściej na dupie z euforii bo ciężko czasem ustać. Ja przy przejściu z 40 na 80mg IV jak przyjebałem za namową kolegi w galerii to aż siadłem z wrażenia na kiblu i ciężko mi było dłuższy czas wstać.
Tak, że w ogóle uważam nie warto komuś tego polecać bo potem odwrotu już nie ma.
Myślicie, że bez powodu ludzie w stanach płacili dużo więcej za tabsa oxy 80mg niż za dużo więcej hery można byłoby za to kupić? Zastanówcie się co robicie biorąc oxy bo odwrotu raczej nie będzie.
  • 298 / 39 / 0
@Grzejnik800
Czyli tylko według mnie oxy to zabawka nie zasługująca na dłuższą uwagę? xD
  • 617 / 38 / 0
Proszę o scalenie tego postu postęp wyżej.
1)Mam pytanie ile najlepiej wziąć oksykodonu na pierwszy raz, ogólnie wziąłem 80 mg rozgryzione, jest 21:00 godzina godzinę temu wziąłem okse, o godzinie 16:00 brałem 705mg z kodeiny + 150mg hydroksyzyny i 300mg pregabaliny. Czy między kodeiną A oksykodonem jakaś przerwa musi być, bo oprócz braku pocenia jestem troszkę spokojniejszy a minęła 1h, w sumie jadłem 45min przed wrzuceniem trochę obiadu, może to też od tego zależy.
2) Normalnie działa ta oxa nie długi czas po wrzuceniu kody?? Czy to jest tak jak z dorzutkami kody że musi te 8h najlepiej minąć żeby działało.
3) Ile według was powinienem wziąć skoro to 80mg nie za dobrze działa, aktualna dobowa moja tolerka na thiocodin to 1680mg podzielone w dwóch rzutach.
4) czy oxa może mi pomóc w skręcie kody, który będzie na dniach nieuniknione, bo przebalowalem siano do 000.000.
5) Czy kofeina, kawa, energetyki też podbijają fazę.
Nowy jestem w tym temacie, dzięki z góry za info.
Aaabi jeszcze jedno.
5) Opłaca się 1tab 80mg za 70zl ??na 5za 300ziko??
Edit. 6) w ogóle mogę dorzucać do tej oxy pregebaline lub alprazolam lub hydroksyzynę ?? Bardzo ważne pytanie bo mam tylko 2 tabsy i chciałbym jak najwięcej wykrzesać z tego pzdr
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.