Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Jak bym chciałbsproboewc?
- czego? Ile? [emoji123]W co? Abez byzryzyka to podawałem Sobie clexane i mierzylembcuker paskiem?
Co jest klepliwe w kabel, ale Metoda podania, grubość igły, pojemność muszą być jak najmniekszem.
Od czego ludzie zaczynają Przyd9den ziv
Są jakieś mini igielki i mini ilości w pompka h?
"Rutyna to rzecz zgubna "
Igła 0.5 i strzykawka 2ml to standard dla helu. Chociaż to zależy od upodobań, osobistych preferencji. Da się w 2ml przygotować strzała.
Chociaż lepiej zaczynać od apteki np. morfiny < Oxy < hel < fent
hel jest mocniejszy od morfiny i oxy ale zanieczyszczony. Kojarzy się z upadkiem ćpuńskim xd
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Nvm, bo lekki offtop, więc wracając do tematu: do helu polecam Ci, @Retrowirus, użyć pukawki 2 ml i igły 0,45 mm lub 0,5 mm, czasami nie mają tych czterdziestekpiątek. Nic większego naprawdę nie jest potrzebne. Albo insulinówkę sobie zorganizuj. Do helu wystarczy. Pamiętam, że jak mi jakiś czas temu po prawie roku wpadła znowu morfina i oxy, to próbowałam to rozmaić w takiej ilości wody, jak hel, czyli 1,5-2 ml i... no nie wyszło, trzeba było dolać, bo się błoto robiło, natomiast hel sypię, czasami tłokiem "kruszę" z kwaskiem chyba tylko dlatego, że mam jakieś zboczenie w tym kierunku, zalewam tym 1-2 ml i chwilę podgotowuję i wychodzi bardzo ładny roztwór w bardzo małej ilości, że wystarczy ta 2-ka i jeszcze jest miejsce. A nie, jak w większości filmów, co najmniej 5-tki mają i to jeszcze pełne prawie.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Czytałem akurat fragment z ktörego jest scena w filmie. Jak dostał psychozy i się zamykał w szafie z pistoletem. Sposòb narracji dosyć nudny, to też pytam czy warto tą książke poczytać.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Ale wracając do "myśli o powrocie", chyba tylko brak towarzysza do ćpania mnie najmocniej hamuje. Pojebane... hera woła.
Dostalem jedna opinie ze to nie zadziala, ale czy ktos probowal?
ledzeppelin2 pisze:Coś Ty brał xd po stylu pisania sądzę żeś nietrzeźwy. Na tym forum to karygodne.
Igła 0.5 i strzykawka 2ml to standard dla helu. Chociaż to zależy od upodobań, osobistych preferencji. Da się w 2ml przygotować strzała.
Chociaż lepiej zaczynać od apteki np. morfiny < Oxy < hel < fent
hel jest mocniejszy od morfiny i oxy ale zanieczyszczony. Kojarzy się z upadkiem ćpuńskim xd
zolpidem oczywiście [emoji14]
Pytałem czysto hipotetycznie. Nie zamierzam się kłuć. No chyba że trafiłby mi jakiś fentanyl, ale i tak bym się cykal.
Dzięki bóg u szczątki rozsądku albo po prostu zwykły strach.
Dzięki za odpowiedź
"Rutyna to rzecz zgubna "
30 października 2019pijanytraktorzysta pisze: cały film ćpa heroinę - w tym bardzo często w mixie z ziołem. Po prostu ślinił skręta wzdłuż jego krawędzi, po czym "przysypywał" go heroiną i palił.
A najlepiej w żyłe zajebać, o!
18 października 2019lol pisze: Wlasnie Niedzielny moglbys napisac cos wiecej. Ciekawe ile jest tematu w temacie a ile dodatków i jak dokladnie wygląda taka procedura/analiza cokolwiek
Gdzie go zlapali?
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.