Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
18 lipca 2019genoddc pisze: Będę miał niedługo dostęp do MSTków 100 i mam pytanie dotyczące przygotowywania do iv. Jak już podgrzeję proch z tabl. na łyżce tak, że się wszystko rozpuści, to co wtedy zrobić? Poczekać aż wystygnie i zaciągnąć przez filtr, czy filtrować taki gorący, bo już sam nie wiem?
Ważne, żeby roztwór był przejrzysty i by nic w nim nie pływało, dopiero wtedy można hukać.
Najlepiej też do każdego filtrowania używać dwóch osobnych filtrów.
Poem od 16;00 trzy razy 200mg, 3klony po 2mg.
I..właściwie to nic ciekawego się nie działo. moja tolerka mnie przeraża No, jedynie noddy których na co dzień mi brakuje i przysypianie z fajką w opadajacej ręce - ale ktoś czuwał; był bez 3 klonów tylko łącznie po 1mg klona i tyle mai co ja.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.