Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 432 / 31 / 0
Mi wklucia nie przeszkadzają, ale może koledze przeszkadzają. Zapytał to odpowiedziałem. Nie smaruję się fluidem cały czas, ale to dobra opcja na sytuacje kryzysowe. Np gdy zajebany skopie iniekcje co sie raczej nie zdarza. Ale np spotkanie z szefem juz częściej, wiec wtedy lapy smaruję fluidem. W ogóle moj post byl ostro przerysowany. Ale chodzi mi o to, ze jest to forum do swobodnej wymiany informacji, wiec jezeli ktos chce uzywac fluidu i ma z tym zwiazane pytanie to niech pyta. A jak ktos zna odpowiedz to niech odpowiada. A jezli ktos uwaza, ze to nie dla niego niech post pominie. Bo krytykowac mozna uzywanie brudnych igiel a nie fluidu. Elo
  • 1 / / 0
Będę miał niedługo dostęp do MSTków 100 i mam pytanie dotyczące przygotowywania do iv. Jak już podgrzeję proch z tabl. na łyżce tak, że się wszystko rozpuści, to co wtedy zrobić? Poczekać aż wystygnie i zaciągnąć przez filtr, czy filtrować taki gorący, bo już sam nie wiem?
  • 1100 / 273 / 0
poczekać aż wystygnie, żeby rozpuszczone wypełniacze sie wytrąciły
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 57 / 16 / 0
@genoddc tylko dodaj do tego wody
  • 2429 / 584 / 155
18 lipca 2019genoddc pisze:
Będę miał niedługo dostęp do MSTków 100 i mam pytanie dotyczące przygotowywania do iv. Jak już podgrzeję proch z tabl. na łyżce tak, że się wszystko rozpuści, to co wtedy zrobić? Poczekać aż wystygnie i zaciągnąć przez filtr, czy filtrować taki gorący, bo już sam nie wiem?
Filtruj najlepiej dopiero po ostudzeniu, najlepiej dwukrotnie.
Ważne, żeby roztwór był przejrzysty i by nic w nim nie pływało, dopiero wtedy można hukać.
Najlepiej też do każdego filtrowania używać dwóch osobnych filtrów.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 924 / 138 / 0
Ale mi się wczoraj poleciało. Rano 150g.
Poem od 16;00 trzy razy 200mg, 3klony po 2mg.
I..właściwie to nic ciekawego się nie działo. moja tolerka mnie przeraża No, jedynie noddy których na co dzień mi brakuje i przysypianie z fajką w opadajacej ręce - ale ktoś czuwał; był bez 3 klonów tylko łącznie po 1mg klona i tyle mai co ja.
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
  • 1100 / 273 / 0
to taka zabawa za, pi razy oko, 150 złotych, żeby dziure w spodniach wypalić :)
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 317 / 78 / 0
Ile jest prawdy w tym, żeby po strzale nie kłaść się na plecach, bo można zasnąć i zakrztusić się własnymi wymiocinami? Popkulturowy mit, czy rzeczywiście lepiej tego unikać?
  • 12738 / 2466 / 0
Już wiem, gdzie to widziałaś. Tak, to prawda. W ten sposób przekręcił się pacjent na detoksie w Suchym Jarze - dobrali się do Bunondoli, a on jadł pierwszy raz opio. W nocy udusił się wymiotami.
  • 317 / 78 / 0
Da się jakoś przed tym zabezpieczyć, oczywiście poza zaczynaniem od niskiej dawki? No bo przecież nawet jak położę się na boku, to mogę zasnąć i samoistnie przewrócić się na plecy
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.

Kawa - budzi i wydłuża życie

Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.

Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.