Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 561 / 40 / 0
Master1 pisze:
Nie to nie jest prowokacja.
I odpowiedzi oceniająco-umoralniających nie oczekuje.
To się nie zdziw, jak nawet na tym forum ich sobie poczytasz ;-)
  • 567 / 53 / 0
Nie otrzymasz tu żadnej odpowiedzi ty jebany zwyrolu. Właśnie przez takich bezmózgich, przećpanych typów jak ty większość postów w tym wątku trzyma poziom poniżej jakiejkolwiek normy. Owszem kurwa, jakiś inny debil mógłby ci udzielić odpowiedzi na to pytanie, ale nieważne jaka by ona nie była i tak byście sobie przyćpali. Nie chcę oceniać twojej kobiety ale ja bym się wstydził zaproponować walenie czegokolwiek w takiej sytuacji. Poza tym kurwa może czas się ogarnąć? Zadbaj lepiej, żeby to biedne dziecko nie musiało spędzić całego dzieciństwa u dziadków, bo rodzice wolą sobie napierdalać bieda ketony.

W ogóle masz kurwa chłopie tupet, żeby pytać o coś takiego. Ciesz się, że jesteś anonimowy, bo za taki tekst w gronie normalnych, okazyjnych koneserów s. psychoaktywnych dostałbyś srogi wpierdol.

Współczuję dziecku.

Myśl co chcesz ale bez wulgarnych wycieczek osobistych.
"Even the smallest person can change the course of the future"
  • 1628 / 197 / 0
Najlepsze jest to, że jakby ktoś mu z dupy odpisał: "po dwóch tygodniach" co załóżmy, że jest prawdą to tzw. rodzice i tak pewnie nie odpuszczą tylko odbębnią tą noc, a po tym czasie dzieciak będzie karmiony z butelki te 2 tyg. No i oczywiście pełna opieka na bombie. :moody:

Ketony > potomstwo.

Dziwne czasy nadchodzą.
  • 195 / 5 / 0
Matka odpuści, ale ojciec nie ;)
Dziękuje za zimny kubeł moralni doradcy :D
  • 0 / / 0
Master1 pisze:
Nie to nie jest prowokacja.
I odpowiedzi oceniająco-umoralniających nie oczekuje.
Przepraszam bardzo. Ale na to pytanie twoje można odpowiedzieć tylko w sposób umoralniająco-oceniający. Nie uwierzyłem w ogóle jak przeczytałem to pytanie
  • 4807 / 268 / 0
rafalzientala pisze:
Nie uwierzyłem w ogóle jak przeczytałem to pytanie
Mało jeszcze widziałeś do jakich rzeczy można się posunąć będąc uzależnonym, ale ta kwestia jest już wystarczająco skomentowana. Więcej nie trzeba.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 698 / 172 / 0
Dobra, zmieszaliście gościa z błotem (i w żadnym wypadku nie będę się upierał, że niesłusznie :-p ) więc ja dla odmiany spróbuję odpowiedzieć rzeczowo, oczywiście na ile pozwala mi moje skromne doświadczenie.
Po pierwsze, na pewno nie ma żadnych badań na temat wpływu zażywania 3-MMC na karmiące matki, a zwłaszcza na karmione dziecko, więc tak naprawdę nic nie wiemy. Być może znalazły by się jakieś informacje o mefedronie i można byłoby je w przybliżeniu przenieść na trójkę. Poszukam w wolnej chwili.
Skoro nie ma badań, trzeba zastosować metodę analogii. I tu nie ma żadnych problemów - wystarczy sobie uzmysłowić, ile przebadanych, aptecznych leków ma wpisane w przeciwwskazaniach karmienie piersią. Często to są zupełnie "lekkie", nietoksyczne, nieryjące specyfiki, a mimo to nie wolo ich używać w okresie karmienia. Teraz porównajmy to do ryjącej banię, nie wiadomo jak toksycznej 3-mmc, która zażyta w ilości 1 g/noc daje konkretne negatywne objawy zdrowotne (to złe samopoczucie po rajdzie nie pozostawia złudzeń). Chyba nie ma problemów z odpowiedzią, czy należy to sobie podawać w czasie laktacji?
  • 195 / 5 / 0
vortexxix
Dzięki za odpowiedź!
O to mi chodziło :)
Generalnie mogę Was uspokoić, że matka dziecka już porzuciła ten pomysł :)
  • 20 / 2 / 0
Witajcie,
Opiszę wam moją sytuację bo nie wiem co się ze mną stało.
Opracowałem 1,5g w dwa dni oraz 0,7g amfetaminy na trzeci dzień. Spałem 16h i gdy poszedłem na drugi dzień do pracy, dalej czułem pobudzenie i dziwne rozdrażnienie. Znowu spałem 16h. Przez ten ciąg śpię teraz dlugo nie mam ochoty na kontakt z innymi ludźmi, wszystko mnie drażni (najgorzej rano, wystarczy tylko że ktoś się do mnie odezwie i potrafię tak wybuchnąć, że sam nie wiem o co i dlaczego..). Nie mam ochoty na nic. Jedyne do czego mam chęci to czytanie na różne tematy i poglębianie wiedzy w róznych dziedzinach (tak miałem zawsze). Generalnie jestem rozdrażniony, bez chęci i motywacji. Co się stało i czy to minie ? Można powiedzieć że wszystko mam w dupie i nic mnie nie obchodzi, chociaż mam ambicje aby poprawić swoje życie, lecz wydaje mi się że sobie nie poradzę i lepiej siedzieć dalej na dupie ... Nie potrzebnie mieszałem te dwa specyfiki po dwu dniowym ciągu 3mmc.
  • 4807 / 268 / 0
To normalne po sesjach ze stymulantami, nigdy nie miałeś uczucia pustki i demotywacji po nich? Jeśli to pierwszy raz licz się z tym że następnym razem będzie powtórka. To minie bo musi minąć. O ile nie będziesz brał i odrywał się od rzeczywistości poczujesz że coś trzeba ze sobą zrobić. Teraz mimo demotywacji czytasz różne rzeczy bo to sprawia Ci przyjemność, ewentualnie odrywa od problemów z którymi masz się zmierzyć. Moim zdaniem to jest mentalne przedłużanie działania narkotyku, które znam z autopsji.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
ODPOWIEDZ
Newsy
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.