Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 373 / 14 / 0
mi się wydaję, że część z nich jest słabiej oczyszczona i inaczej klepią, mają inna barwę, wilgotność
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1971 / 456 / 4
avk pisze:
W ogóle skąd wynika tak duża ilość sortów na rynku i ich odmienność w działaniu, skoro to wszystko to teoretycznie ta sama substancja?
wg. tego podejścia

zakłądając, że każde piwo - to tylko piwo - po cholere kupować tyskcza czy leszka... jak wystarczy kupić najtańsze biedronkowe
DXM
  • 1817 / 110 / 0
No i co ty udowodniles DuchPl? bo nieczaje ? Piwo najdrozsze od najtanszego rozni sie tylko smakiem,ewentualnie barwa i klarownoscia,ale w zadnym wypadku dzialaniem na OUN .alkohol masz tu i tu taki sam ;) To samo powinno sie tyczyc 3mmc. Czy w krysztale czy w proszku czy rozowe czy biale 3mmc to powinno byc 3mmc ;) Piwo wlasnie kupujesz roznych marek wlasnie dla smaku a nie dla innego dzialania,w wypadku 3mmc to nie ma zastosowania ,bo chyba niekupujesz 3mmc dla jago walorow smakowych ? ;) No chyba ze lubisz rozowe krysztaly zamiast bialego proszku ;) ? Co niezmienia faktu ze dzialanie powinno byc(choc moze niezawsze jest,ale to juz inna kwestia) identyczne . Tak jak alkohol jest jeden tak 3mmc jest jedno ;)
Ostatnio zmieniony 07 czerwca 2015 przez eliot, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 4807 / 272 / 0
DuchPL pisze:
avk pisze:
W ogóle skąd wynika tak duża ilość sortów na rynku i ich odmienność w działaniu, skoro to wszystko to teoretycznie ta sama substancja?
wg. tego podejścia

zakłądając, że każde piwo - to tylko piwo - po cholere kupować tyskcza czy leszka... jak wystarczy kupić najtańsze biedronkowe
Bzdura niesamowita. Po pierwsze chyba widzisz że poszczególne sorty niczym lub minimalnie różnią się ceną, po drugie skoro płacisz za daną substancję masz ją mieć, a nie jakiś wynalazek z dodatkami lub żenioną wyjebkę.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 195 / 6 / 0
Ja z pytaniem.
Planujemy się w najbliższym czasie na 1 noc zabawić z dziewczyną trójeczką, tyle tylko, że moja kobieta aktualnie karmi piersią.
Pytanie brzmi po jakim czasie mogłaby znowu karmić po trójce? :)
  • 0 / / 0
Światło pisze:
DuchPL pisze:
avk pisze:
wg. tego podejścia

Bzdura niesamowita. Po pierwsze chyba widzisz że poszczególne sorty niczym lub minimalnie różnią się ceną, po drugie skoro płacisz za daną substancję masz ją mieć, a nie jakiś wynalazek z dodatkami lub żenioną wyjebkę.

Zgadzam sie w 100% z tego co widze to cena = jakość. Zawsze lepiej dopłacić te kilka zł i mieć coś ciekawszego ;) alboooo kupić więcej za mniejszą cene.
  • 561 / 40 / 0
Master1 pisze:
Ja z pytaniem.
Planujemy się w najbliższym czasie na 1 noc zabawić z dziewczyną trójeczką, tyle tylko, że moja kobieta aktualnie karmi piersią.
Pytanie brzmi po jakim czasie mogłaby znowu karmić po trójce? :)
To jakaś prowokacja ? :wall:
  • 195 / 6 / 0
Nie to nie jest prowokacja.
I odpowiedzi oceniająco-umoralniających nie oczekuje.
  • 7 / 1 / 0
Szczerze moje osobiste przeżycie z tym supstratem jest ze złych doznań, możliwe zły sort. Nie działało dopiero po bardzo wielkich dawkach donosowych. I wtym momencie weszły klatki na oczach, trudności z wymową, niepokuj i podobne. Czyli PI*** na głowie nie do połapania...
Pamięć jest wieczna, a za tym nic ciekawego to nie jest :yay:
  • 1628 / 199 / 0
Nie oczekuj żadnej w takim wypadku. Ew. możesz otrzymać więcej obelg od których sam ledwo się powstrzymałem, bo mam dobry dzień.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.