Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
W przyszłym miesiącu pewnie przestawi mnie na dawkę 150 mg, ale co potem? Przecież tego trazodonu też nie można podnosić w nieskończoność. /h/, jak sądzicie?
Mi o dziwo pomógł na sen Chlorprotiksen, zawsze działał w tej samej dawce, a miałem przypisane sporo leków na sen pierwszego rzutu łącznie z zolpidemem
Najlepiej jakby Ci benzo przypisali, szkoda truć się neurośmieciami xD
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Do 30mg nie było tragedii, trzeba było się zmotywować żeby wstać z łóżka, ale było to wykonalne. Funkcjonowanie też ok, chociaż przez pierwsze kilka godzin ma się spłycone emocje, na moje standardy taki lekki tryb zombie. Potem nagle przechodzi w jednej chwili i czujesz się normalnie, jakby ktoś Cię różdżką puknął
Powyżej 30mg już dużo trudniej wstać, funkcjonować się funkcjonuje, ale stan ten najłatwiej mi opisać, że jest się po prostu przyjebanym
Ten lek tak samo jak Trazodon wysuszał mi kurewsko nos. Ogółem bym powiedział, że po samym Trazodonie rano człowiek się lepiej czuje, ale no właśnie, Trazodon szybko staję się zawodny. Chlorpro mimo wszystko przynosił sen, więc nie mogłem narzekać. Zwłaszcza, że z powodu bezsenności czasami już myślałem o samobójstwie
No i Prolaktyne może Ci podbić, ale to jak większość antydepów i neuro
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Tak czy inaczej, postaram się właśnie to zasugerować magikowi.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.