Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
30 grudnia 2019ROAT pisze:Skoro nigdy nie brałeś to nie bierz tego, tym bardziej jak latasz na siłkę. Tragedii nie będzie ale po przelatanej nocy będziesz odwodniony, wypompowany i zobaczysz, dostrzeżesz różnicę i kurwica Cię weźmie, że zapierdalałeś np jednego dnia na siłkę, spompowało Cię a później jak zajebiesz to będziesz wysuszony...26 grudnia 2019Narkyz pisze: Czy wzięcie 1-2 kresek przy regularnej siłowni i cardio wplynełoby bardzo negatywnie na serce,zdrowie? Nigdy nie brałem.
Dodam że brałem kiedyś MDMA z mefem i było ok tyle że wjazd był niemiły ale później wszystko w porządku.
Wiadomo, można pić do chuja soków, brać witaminy itp ale mimo wszystko jak latasz na siłownie, jesteś początkujący (o ile jesteś a jeśli nie to kieruję te zdanie do początkujących, którzy patrzą wzrokowo i co trening patrzą w lustro) to ja bym na Twoim miejscu sobie darował stimy bo naprawdę nie idą one w parze z siłownią. Takie jest moje zdanie i wielu moich kolegów, którzy na siłowni spędzają połowę swojego życia a fete mogliby żreć chochlami jesli by chcieli no ale to nie idzie w parze.
No i wygląda to tak że mimo to i tak pizgam a moje treningi to wieczne odrabianie tego co zabrała feta a do każdej sesji sie nawadniam + witaminy elektrolity itp i normalne jedzenie
Także jeśli ktoś nie brał a zależy mu na wyglądzie to darujcie sobie.
Kurwa Mac
10 lat kurwa
10 lat
nie brałam nic
Ja w ogóle poza scierwem gownem nie brałam w życiu nic.
Kurwa Mac
i powiem tak: same plusy. Po mefie dwie nocy nie spałem + lęki w chuj, po koksie lęki koszmarne i paranoję. Tutaj nic, kończy się faza i jestem senny nie potrzeba benzo
Gadka bardziej naturalna, nie widać wyjebania. Albo trafiłem na jakiś lekki sort, albo feta zjada wszystkie inne stimy na śniadanie. I to podjaranie seksualne :D nie do zastąpienia, gadka z dupami kręci się niesamowicie, myślę że nie jedną dupcie na tym wyrwę jeszcze
Oczywiście wszystko z umiarem, ciągów będę się wystrzegał jak ognia
aaa i czas działania piękny, dobre 6 godzin trzymało. Euforia 5 x mniejsza niż po koko i mefie, ale za to ogarnięcie dużo większe, łatwiej się kontrolować. Taki piękny błogostan z nutką euforii, tak bym to nazwał
30 grudnia 2019ROAT pisze:Skoro nigdy nie brałeś to nie bierz tego, tym bardziej jak latasz na siłkę. Tragedii nie będzie ale po przelatanej nocy będziesz odwodniony, wypompowany i zobaczysz, dostrzeżesz różnicę i kurwica Cię weźmie, że zapierdalałeś np jednego dnia na siłkę, spompowało Cię a później jak zajebiesz to będziesz wysuszony...26 grudnia 2019Narkyz pisze: Czy wzięcie 1-2 kresek przy regularnej siłowni i cardio wplynełoby bardzo negatywnie na serce,zdrowie? Nigdy nie brałem.
Dodam że brałem kiedyś MDMA z mefem i było ok tyle że wjazd był niemiły ale później wszystko w porządku.
Wiadomo, można pić do chuja soków, brać witaminy itp ale mimo wszystko jak latasz na siłownie, jesteś początkujący (o ile jesteś a jeśli nie to kieruję te zdanie do początkujących, którzy patrzą wzrokowo i co trening patrzą w lustro) to ja bym na Twoim miejscu sobie darował stimy bo naprawdę nie idą one w parze z siłownią. Takie jest moje zdanie i wielu moich kolegów, którzy na siłowni spędzają połowę swojego życia a fete mogliby żreć chochlami jesli by chcieli no ale to nie idzie w parze.
Sorry za post pod postem ale nie mogłem edytować
A jednak się przeliczyłem i zjazd był srogi. 12 mg Bromka przepięknie wszystko zniwelowało, dopiero w takich chwilach widać co znaczy benzo
a 1 raz jest jedyny i wyjatkowy ... zawsze bedzie fajnie ale nigdy jak za 1 razem ...
14 stycznia 2020kacpergx pisze: Nie poznales pewnie calego potencjalu fety pewnie lepsza faza ci sie wkrecila niz byla. Slaby temat jak sztuka w 6h sie konczy i to na pierwszy raz i jak to mozliwe ze czules sie senny jak schodzilo? Tak samo sie dziwie ze paranoje i leki miales po koksie i mefie a po fecie nic bo to czasem mocno potrafi banie poryc. Uwazaj z tym jak tak ci sie spodobalo bo nie warto dluzej sie w to bawic.
Ale pewnie po takiej dawce prawdziwego ścierwa leżałbym już na ojomie
Więcej nie kupuję tego, fajny stan do ruchania ale koło amfetaminy to.raczej nie leżało nawet
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.