Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 980 / 83 / 0
Jak z trwałością odczynnika. Poczyniłem dosyć spore zapasy i teraz się zastanawiam czy to dobry pomysł, przy dłuższym leżeniu odnotował ktoś degradację?
  • 2881 / 300 / 0
1g tego czegoś leży w warunkach pokojowych w zwykłej samarze i choć niewiele z niego zostało nadal działa jak na początku
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 906 / 36 / 0
Zastanawiam się jak to porcjowac, zawsze wszystko sypalem na oko ale tu z powodu bardzo dużej aktywności związku jest to bardzo ryzykowne. Łyżeczkę z noopeptu zgubiłem. Czy rozpuszczenie w spirytusie i dawkowanie strzykawką to dobry pomysł, ile taki roztwór przetrwa czasu aktywny? Slyszalem tez o rozcierce boje się ze przy okazji sporo materiału przy robieniu tego strace. No a roztwór ma wady ze pozostaje tylko podanie oral co w nie każdej sytuacji by mnie zadowalalo. Wagi nie kupię, z kilka stów trzeba żeby precyzyjnie odmierzyc 5mg. Jakieś sugestie?
297 dni czystości (05.01)
  • 382 / 25 / 0
Offtop

Wagę kupisz za 100 zł + wysyłka w sklepie ze zdrowy w nazwie. Nawet jak nie odmierzysz dokładnie 1 mg, ale np. 10 mg to i tak będzie precyzyjniej niż miarką.
Teraz najłatwiej dokupić łyżeczkę(w tym samym sklepie), podzielić całość do kapsułek lub właśnie roztwór ale roztwór z całości to strata, bo dużo krócej wytrzymuje.
  • 906 / 36 / 0
O właśnie kapsułki to świetny pomysł, nie pomyślałem, a są jakieś konkretne które zmieszczą dokladnie tak małe dawki?
  • 5172 / 905 / 0
Bardzo to lubie. Wiem ze to pochodna MPH ale tutaj tylko fluor jest szkodliwy? ten zwiazek nie wplywa na downregulacje receptorow dopaminowych? Fajnie to na mnie dziala , nie czuje sie po tym glupi ...
A co do wysilku to przy silnym fizycznym u mnie mocna potliwosc
sniff troche kichawe żre...

Sinnis, najmniejsze jakie znalazlem to 3jki pojemność 100mg – 0.25g , okolo 6.50 za 100 sztuk
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 906 / 36 / 0
No to mnie nie urządza specjalnie, co mi z tego że podzielę gram na 10 porcji po 100mg. Chyba że z tych setek zrobić roztwór, ale też nie wiem czy wytrzyma bo taka ilość będzie chlupana przynajmniej tydzień.
  • 413 / 10 / 0
surveilled pisze:
Farmakokinetyka pewnie identyczna do pierwowzorów – atom fluoru związany kowalencyjnie z pierścieniem aromatycznym nie opuszcza związku i zostaje z nim wydalony. Zmieniają się tylko wartości Ki.
Czyli fluor nie zostaje w organizmie? Wybacz pytanie laika
  • 195 / 6 / 0
Z tym fluorem to chodzi,ze zmniejsza metabolizm do toskycznej wersji zwiazek np gdy masz amfetamine metabolizuje sie ona do para zwiazku na pierscieniu aromatycznym ale gdy masz 2fluoro 3fluoro 4fluoro amfetamine
Fluor silnie wiaze sie z benzenem nie pozwala na metabolizm benzenu do para tworzac zwiazek bardziej schizogenym szkodliwym.
Wartosci ki jest to ilosc wyrzuconych neurotransmiterow przez dana substancje ,gdy np na 2 pozycjj jest w benzenie to zwieksza sie ilosc dopaminy i noradrenaliny
Na 3 pozycji w benzenie wiecej seretoniny uwalniane jest a gdy 4 to po trochu jest kazdego dotyczu to np amfetamin lub ketonow(ktore sa analogami katynonu czyli beta-ketoamfetaminy) tu masz doczynienia z pochodna piperydyny mimo pozycji 4 prawie nie czuc seretoniny gdyby bylo to 4-FMA lub 4-MMC(mefedron nielegal) bys czul euforie zwlaszcza wieksza jeslj chodzi o 4-MMC ,i zauwazalna w przypadku 4-FMA.

scalono - WRB

Fluor wydalany jest przy udziale zwiekszonej ilosci wody razem z Benzenem ,po jakims czasie organizm radzi sobie z nim i reszta zwiazku owszem fluor jest szkodliwy ale ma tez pozytywne zastosowanie chroniac przed metabolizmem do bardziej szkodliwego metabolitu.
  • 1343 / 18 / 0
Wiedzialem, we ten fluor to nawet nie cos toksycznego :d z tymi neuroprzekaznikami, to tez jest trochr inaczej, no wzgledem MPH to 4f idzie bardziej w strone euforii
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.