Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Zmiany ścierwa
Dobra, bez zmian
102
10%
Chujowa, lecz zawsze taka była
169
17%
Była dobra, ostatnio poziom spadł
388
38%
Była chujowa, ale ostatnio się poprawiła
78
8%
Nie zauważyłem żadnych zmian
42
4%
Jest popierdolona, robi rozpierdol w czaszce, i działa nie jak fryta
230
23%

Liczba głosów: 1009

ODPOWIEDZ
  • 3455 / 1124 / 0
Gdzieś była w necie statystyka, mamy najbrudniejszą amph od lat, średnia czystość ~13%.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 477 / 54 / 0
amfa jest rozpierdalana już u producenta, potem idzie do tych pseudo gangusów którzy dodatkowo dodają kofeiny wedle uznania, następnie mądrzejszy dresik kupi pół kilo od takiego gangusa i jeszcze dokurwi wypełniacza. Na końcu przychodzi taki edzio na forum z postem, że feta nie działa... kurwa mać...
Uwaga! Użytkownik rozgar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 447 / 50 / 0
Co fo jakosci z rok na rok widze tendencje spadkowa , albo mnie to juz nie kopie xd
  • 3 / 1 / 0
wczoraj, 2 szczury i powiem, że byłem mile zaskoczony bo stara dobra Monika do burdelu wróciła
i kill to love the love i kill for :wall:
  • 477 / 54 / 0
No niestety, ale to wina policji która jest zajebiście wyszkolona i można śmiało powiedzieć, że jest najlepsza w EU w likwidowaniu labów zajmującymi się produkcją amfy/bmk. Skoro nie klepie Cie feta z ulicy to nie dziwne, bo to tak jakbyś kofeine wpierdalał która ma tylko jej zapach.
Uwaga! Użytkownik rozgar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 1124 / 0
U mnie też 2 szczury właśnie i działa prawidłowo, nie ma nawet ochoty na dorzutkę, w końcu jest jakiś lepszy sorcik na mieście.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 291 / 7 / 0
Siema może mi ktoś napisać ile % moze miec feta do której mam dostęp. Towar jest zawsze suchy nie mokry i to nie chodzi o starość że suchy bo stara feta sie robi zolta a ta jest sucha i snieznobiala bo jak dill nawet nie ma i trzeba czekac i nada ze juz jest to i tak jest suchy. Jak by liczyc kreske na dlugosc karty to wale polowe nawet nie polowe lzy lecą z oka z tylu głowy pulsuje i nie raz troche boli przez chwile. Bania jest czysta zero zrycia każdy problem mozna rozwiazac slowotok rowki sie robia biale na ustach ciarki na glowie jak by wlosy sie jeżyly usiedziec w miejscu nie da rady trzeba cos robic alkohol nie kopie chyba ze polowke sam wyjebiesz wtedy cos czujesz alko nie da sie zasnac a zrenice duze utrzymuja sie ok 2 dni i z jedzeniem jest przejebane niechce sie jesc 2 dni. Ostatnio dalem kumplowi sprobowac co siedzi od 2000 roku w temacie i jak zajebal to odrazu powiedzial ze mu sie tamte czasy przypomnialy. Dill twierdzi ze z niczym nie miesza ja nie wiem ale lepszej fety nie jadlem kopie niesamowicie ile tam moze byc % jak sadzicie po moim opisie???
  • 1121 / 157 / 0
Kto to wie ile ma %, ale jest git jak jest tak jak piszesz. Klepie jak za dobrych czasów, to już wystarczy na rekomendacje ;) Myślę że każdy stary "fetownik" który jadł fetę z XX lat temu gdzie była legitna i naszą dumą narodową pozna działanie tej kurwy %-D Tego nie da się zapomnieć :*)
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 291 / 7 / 0
No ja właśnie w tamtych czasach jeszcze nie jadłem tylko ten ziom tak mi powiedział że jak za dawnych lat. Zawsze jak bralem wczesniej od innych dilow i przyjebalem kreske to nawet potrafilo mi sie ziewac albo czulem pustke w zołądku a o ciarkach to mozna bylo zapomnieć a po tej chodzisz nakrecony jak w zegarku musisz cos robic bo jak siedzisz to nogi same chodza no i te ciary a jak wlaczysz przejebana muze w moim przypadku trance to az przez plecy ida hehe pozdro ziomy
  • 1121 / 157 / 0
Moja pierwsza kreska w latach 04-05 była zrobiona z grama na sześć osób. Była to końcówka lat normalności podziemia. Typ podzielił na wszystkich, po pół linii już miałem taki rush, że nie mogłem ustać i uczucie euforii doświadczyłem, spotkanie takiej teraz skończyło by się ciągiem do końca moich dni, bo jak poznasz dobrego władysława to dopiero wiesz że potencjał ma to ogromny 8-(
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG

Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.

Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.