4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 71 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pete »
Biorę agomelatynę. Czy ktoś z was próbował/orientuje się z punktu działania obu substancji, czy mix meph+ago jest bezpieczny?
Uwaga! Użytkownik Pete nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 447 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: electrofreak »
analizując działanie substancji nie powinno być interakcji, no i agomelatyna jest wydalana po paru godzinach
ale pamiętaj, że to RC i nie zbadane substancje, tak więc radzę co najmniej ostrożność z dawkami
  • 71 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pete »
Nie jestem jakimśtam heavy userem. Zwykle biorę na wieczór ok.150 mg, co mi styka. Dzięki.
Uwaga! Użytkownik Pete nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mefok »
Jakiś czas temu jedynke mefedronu dzieliłem na 6-7 porcji i działało wyśmienicie.
Teraz dostałem niby mefedron, który wyglądał jak miał. Dobrze, że miałem to na testa bo ten niby mefedron okazał sie lipą. Spotkał sie ktos juz shitem ?
  • 375 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bodzi0 »
Różne stafy różnią się od siebie działaniem, bywa że bardzo. Prawdopodobnie ten co okazał się jak mówisz "lipą" wymagał po prostu zaaplikowania większej ilości, żeby zadziałać. Ja też się "wychowałem" jeśli chodzi o mefedron na baardzo mocnym stafie (kryształkowym), a potem zarzuciłem tyle samo innego (miałowatego) i prawie nie podziałało ku mojemu zdziwieniu. Dopiero po podwojeniu dawki było jak trzeba.
Uwaga! Użytkownik Bodzi0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 113 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Cichy Bob »
Bodzi0, osobiście próbowałem i mefa i Mitseez. W Mitseez siedzi najprawdopodobniej Bk-MBDB (butylon), działają one naprawdę miło, spory słowotok i rozkosz muzyczna... ;) Jakkolwiek mef póki co bardziej mi podchodzi :D
A Toker już taki jest, że dużo mówi, mniej próbuje ;) Wybaczcie mu proszę, taki już nasz Funshopowy styl :P
Uwaga! Użytkownik Cichy Bob nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 23 / / 0
First time...
Nieprzeczytany post autor: shivoo »
Dziś pierwszy raz miałem przyjemność zasmakować mefa w formie siarczanu (konsystencja mąki) Nie będę Was zajeżdżać słowotokiem pisanym (tak, jak już to zrobiłem jednemu z forumowiczów :-p ), ale powiem tylko, że baaardzo przypomina mi to wrzut speeda (z nutką bujania / pływania jak po xtc). Walnąłem około 80mg w jedną z dróg oddechowych i po godzince setkę do paszczu. W nosie aż tak nie łupie żeby skręcać się z bólu (choć cukier to też nie jest %-D ) ale smak mnie zaskoczył (paluch--->jęzor). Ostry jakiś taki, przeszywający. Po pierwszej aplikacji tak po godzince zaczęło schodzić, ale muszę przyznać, że po instalacji doustnej trzyma mnie cały czas już z 3 godzinę. Nie wiem, czy takie podbicie jest spowodowane samym sposobem przyjęcia, czy może jakąś utajono-przyczajoną fazą, która się wyolbrzymia po dodaniu kolejnej porcji.
Over !
  • 402 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: wiewi2 »
Bodzi0 zgadzam sie z tobą w zupelnosci!
Toker, nie wiem po co piszesz o jakis pigsach z dopalaczy w temacie o mefie

osobiscie jesli chodzi o legal pill zarzucalem ketonowe Diablo,Dominatora Ministry i Mitseezy i tylko po Ministrze bylo milo

Mef przebija dzialanie wszelakich pigul i watpie zebys znalazl w jakimkolwiek funshopie cos , co mu dorowna

Mam pytanie:
Jaka jest roznica pomiedzy jakoscia tematu ze sklepu z kwiatkiem, gorszy w porownaniu z b...rc.com??
wiewi2@bk.ru
  • 113 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Cichy Bob »
wiewi2, już znalazłem! Tripshop.pl , i wszystko jasne :D Jedyne co dorówna mefowi to... mef %-D

Też spytam o sklep z kwiatkiem, jak ten mef od nich się przedstawia? Bo doktorek ma przerwę jeszcze przez kilkanaście dni pewnie... :(

#EDIT
Do murti-binga: nie wiem jak jest z tym funshopem. Link do niego jest jawny czy nie? W dziale Funshop jest popularny, tutaj nie wiem. Jeśli ma go nie być, usun go proszę.

<ejj... coś mi w składni tego zdania nie gra! %-D >
Ostatnio zmieniony 26 października 2009 przez Cichy Bob, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Cichy Bob nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 481 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: śpiący »
Ema a co sądzicie o uzależnieniu od big M ? ja już sobie chyba z nim nie radze,na samą myśl o nim robi mi się gorąco i zaczynam chodzić po ścianach :) zabawka ma niewątpliwie dużo większy potencjał uzależniający od fety i innych podobnych syntetyków :finger: dziś już chyba nie zasnę,jutro dojdzie paczka to będzie zamiast porannej kawy <_< a morze to tylko ja się tak wkręciłem w to ? w 10 tygodni poszło 41 gietów %-D morze to dlatego :scared:
ODPOWIEDZ
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.