Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
newbe pisze:
gringo85 pisze:
a ja zamówiłem w aptece internetowej całe tego opakowanie (łącznie 10 sztuk) i mam zamiar pójść z kumplem w las z latarkami %-D będzie maaasakra ;]
masakra to będzie z Twoją psychiką po tym niewinnym wypadzie do lasu(oczywiscie nie życze Ci tego). Benzydamina byłaby całkiem w pyte, gdyby nie wyciagala z glebokich pokladow psychiki tych wszystkich lękówi paranoi. Lecz wszystko mozna zniwelowac odpowiednim set&settings(tak jak wczesnije pisalem, przytulne mieszkanie)

Calkiem mozliwe ze w lesie dostaniecie kurewskich paranoi i kazdy spierdoli w inna strone gubiac przy tym for example telefony komórkowe %-D
wiesz, nie mamy zamiaru od razu wchodzić do lasu zaraz po zarzuceniu ]
לאכול חומצה!
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
aa po 2,5 to całkiem lajtowo będzie :)
myslalem ze planujecie hard-terror z >=3 saszetkami
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 1238 / 27 / 0
nie no aż taki masochista to ja nie jestem ;-) z jednym jedynym dragiem którego lubię i wręcz kocham, którego mogę brać bez względu na ilość to LSD :-D
לאכול חומצה!
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
[quote="gringo85"]
z jednym jedynym dragiem którego lubię i wręcz kocham, którego mogę brać bez względu na ilość to LSD ]
podpisuję się pod tym nogami i rękami :heart:
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 1238 / 27 / 0
siemano, zrobiłem ekstrakcję z 6 opakowań i już to się suszy, ale wynikł jeden mały problem, bo kumpel może jednak szamać ze mną dopiero jutro a nie dzisiaj jak obiecywał.. więc takie oto moje pytanie: ile czasu to można przechowywać (oczywiście po wysuszeniu) w kapsułkach żelatynowych?

edit:wpierdalamy dzisiaj :-D będzie się działo %-D
Ostatnio zmieniony 23 lipca 2007 przez gringo, łącznie zmieniany 1 raz.
לאכול חומצה!
  • 577 / 3 / 0
Tak sobie myślę, że cipacz + las + noc to by był niezły miks :-)
Można by wziąć kamerę i nakręcić nową część The Blair Witch Project :cool: Napewno byłby to hit %-D Nie zmrużyłbym napewno oka ;-)

Już chyba lepszy byłby schiz jakby dać komuś na cipaczu magnetofon to naprawy i to kamerować :-D %-D :-D %-D
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 449 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ahael »
do jutra spokojnie, ale w pierwszym momencie myślałem ze sam chcesz wpierdolić 6 hehe, jakby tak bylo kupiłbym ci w prezencie odrobine zdrowego rozsądku...
tak btw, jestem ciekaw co napiszesz za 2 dni, o benzy. bo ja stawiam ze nigdy wiecej nie bedziesz chciał tego brac ;]
pozdrawiam
nie ma było
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
  • 2876 / 99 / 0
ja ekstrakcji nie robię - wiem wprawdzie ze jest tam w pizde soli i ryje to nerki, ale żrę to tak żadko (raz na pół roku) ze mogę zjeść bez ekstrakcji

przekonała mnie do tego sytuacja w której kumpel zrobił ekstrakcje z 4 saszet a ja wypiłem całe dwie i miałem mocniej niż on...
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: 2pac88 »
wczoraj z 3 ziomkami zapodalismy kazdy po 2 saszetki z ekstrakcji - bombka do ryja. Wchodziło z godzine. Ogólnie to był moj pierwszy i ostatni raz. najlepsze było to jak wchodzilem pod gorke na stadion aby spoczac z moimi kompanami. stanalem na gorce i patrze ze kabaryna stoi na stadionie patrze sie na jej lefrektory a one zaczely sie ruszac gora dol i na boki siedlismy na krzeselkach a pałkarze kogos spisuja, nagle ruszaja i jada w nasza strone patrze sie na tą kabaryne a tu mi sie pokazuje CZERWONE PUNTO !!!!!!! zacząłem lać jak popierdolony, myslalem ze mam takiego haluna ze wydawało mi sie ze to kabaryna, a jednak jak podjechali blizej okazalo sie ze to kabaryna, pogadali z nami i pojechali hehehe i to prawda ze mozna sie nabawic niezlych schiz jak slzismy w parku co chwuile widzialem jakis ludzi, do tego cała noc nie przespana !! i jeszcze mnie wkurwialo, ze jak przeszlismy do jakiegos miejsca oswietlonego to saie czułem jakbym był zawiniety w pajeczyne wszedzie dookoła latały mi takie pajeczyny heeh
Uwaga! Użytkownik 2pac88 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1238 / 27 / 0
Twilight pisze:
Tak sobie myślę, że cipacz + las + noc to by był niezły miks ]
szkoda że jej nie miałem :-/ byłby naprawdę schizowaty filmik..
ahael pisze:
do jutra spokojnie, ale w pierwszym momencie myślałem ze sam chcesz wpierdolić 6 hehe, jakby tak bylo kupiłbym ci w prezencie odrobine zdrowego rozsądku...
tak btw, jestem ciekaw co napiszesz za 2 dni, o benzy. bo ja stawiam ze nigdy wiecej nie bedziesz chciał tego brac ;]
pozdrawiam
nom benzy już napewno nie ruszę.. zwłaszcza po dzisiejszym dniu.. zjazd prawie jak po fecie, a na bombie straszna sachara ] było jeszcze kilka rzeczy których już nie pamiętam, ale jak będę gadał dzisiaj z kumplem to pewnie sobie przypomnę. Jeżeli chodzi o halucynacje słuchowe to różne krzyki w lesie, wołania, rozmowy, strzały petard, szczekania psów, a gdy szedłem po trawie to mi cały czas telefon dzwonił, choć jak go wyjmowałem to przestawał a nie było nieodebranych połączeń co mnie zaczęło później wkurwiać.. Podsumowując trip to był zajebisty pod względem halunów ale trochę męczący. Jeżeli chodzi o bezpieczeństwo to od połowy tripu towarzyszył nam kolega który później się zbakał więc było ok i trochę śmiesznie :-D Benzydaminy już napewno nie ruszę, a bynajmniej nie w tym roku ani najbliższym... mi już wystarczy, dużo zobaczyłem i dziękuję. Poza tym za bardzo ryje mózg.. Aha, jak mi się później przypomniało (policzyłem puste opakowania) to zrobiłem ekstrakcję z 7 saszet więc wyszło 3,5 na łebka %-D
Wolę LSD :heart: :-D
לאכול חומצה!
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.