Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1680 / 266 / 0
Orientuje się ktoś jak jest z dostępnością heroiny w Katowicach? I po ile chodzi brown sugar?
Największy przegryw na forum
  • 802 / 28 / 0
KOMPOT
Nieprzeczytany post autor: wisior »
MIALAM STYCZNOSC ZNIM 2 RAZY...Z POWODOW SKRETOWYCH I BRAKU WIEKSZEJ KASY NIESTETY.HIVA NIEZLAPALM-ZROBILAM BADANIA ALE STRACHA MIALAM..I TAKI NIESMAK MI ZOSTAL.NIEPOLECAM :-(
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 11 / 2 / 0
Ja nie chłopak :) Ja dziewczynka :)
Kompotu nie brałam nigdy, znam ludzi, którzy twierdzą, że to dopiero jest kop...
Ale jakoś nie chcę sprawdzać..
Uwaga! Użytkownik Lady_Dealer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 12 / 0
KOMPOT
Nieprzeczytany post autor: antler »
PO ILE JEST KOMPOT ?

ile kompotu trzeba kupic zeby bylo tak jak cwiartka brauna ?

czy to takie mocno geste jest ? jak to sprzedaja w buteleczkach jakis ? mozna to sobie pukac uzyc zwyklej igly insuliny czy trzeba taka prehistoryczna duza strzykawke ?
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2006 przez antler, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik antler nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: sivko »
trzeba giganta pompke mieć,igła bez zmian
Uwaga! Użytkownik sivko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 79 / 2 / 0
Skoro wątek zszedl głownie na temat gdzie mozna zaopatrzyc sie w heroine to pytam i ja. Czy w jakichs miastach podkarpacia( ewentualnie poludniowej czesci Lubelskiego) ktos zetkna się z braunem albo ta biała hera ktoraj nie trzeba zakwaszac? Chodzi mi głównie o Rzeszów ale chcialbym wiedziec czy w innych miejscowosciach tez jest. Slyszalem ze na pocz. lat 90 np. Przemysl czy Jarosław i inne miasteczka sciany wschodniej byly kompotowyni zagłebiami. Kompot na razie mnie nie interesuje ale chetnie sie dowiedzialbym co i jak.
  • 15 / 2 / 0
NO I UDAŁO MI SIĘ!!!!!!
Po trzech latach,czasem nawet intensywnych poszukiwań,dziś właśnie!!!!!kupiłem w krakowie browna!!!!!
BROWNA!!!!czaisz?
hehe
ILE KREDYTOWCH BILETÓW PKP MIAŁBYM MNIEJ JAK BYM WCZEŚNIEJ znał TĄ dilerkę??!!??!!??!!??!!
Pozi DZIĘKI!!!jeszcze raz dzięki!
Uwaga! Użytkownik sivko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / 2 / 0
sorki
jestem z wawy i często bywam w krakowie...
  • 11 / 2 / 0
antler pisze:
PO ILE JEST KOMPOT ?

ile kompotu trzeba kupic zeby bylo tak jak cwiartka brauna ?

czy to takie mocno geste jest ? jak to sprzedaja w buteleczkach jakis ? mozna to sobie pukac uzyc zwyklej igly insuliny czy trzeba taka prehistoryczna duza strzykawke ?
Sama nie używam, ale z tego co się orientuję to w stolicy kompot stoi ok. 7-8 zł. za centa (cm3)..
To jest dość gęsty płyn, śmierdzący, przeważnie brązowy..
Sprzedaja albo w buteleczkach albo sobie nabierasz od dealera od razu do własnej pompki..
Nie wiem jak przeliczyć kompot na browna, bo to zależy na jaki kompot trafisz-są różnej produkcji i przez to różnie klepią...
Uwaga! Użytkownik Lady_Dealer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 324 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gizmo »
A ja mam do was pytanko ile jest czystej heroiny w brownie?? chodzi mi mniej więcej o procęty ,czy tyle samo ile morfiny w opium czyli 8-10% czy moze producenci sie bawią i "zagęszczaja" ilośc heroiny??
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.