Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 57 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: normi »
bylo ochydne. strasznie gorzkie, bardziej niz zwykla feta!
no i smak chemii, ciezko go opisac.
a ja jestem z srodkowego pomorza.
  • 57 / 11 / 0
ano tez to zarlem. mialem tego 10g. czesc wysuszylem i rozdrobnilem karta i ilosc byla normalna. ona poprostu taka mokra byla(moze swieza???). ale fakt, ze kopala duzo mocniej niz ta sproszkowana.
  • 114 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: h0b »
Mój znajomy kupił od dila "coś" w postaci żółtej plasteliny. Pomyślał sobie, że dil go w chuja zrobił i wyrzucił. Po jakimś czasie dowiedział się, że to jednak działało jak amfetamina :) :D
  • 144 / 8 / 0
zolta plastelinka, co za syf :D zanieczyszczona amfetamina, wyczytalem na jakims forum ze trzeba ja rozpuscic w wodzie, amfetamina sie w wodzie rozpusci, wypij wode, a zolty niedzialajacy syf mozna wyzucic bo ta sa same zanieczyszczenia, pisalo tez dzies ze mozna ja oczyscic jakims acetonem albo czyms takim i sie nie truc jakimis dodatkowymi zanieczyszczeniami
Uwaga! Użytkownik zielonypanowinietywbialyszal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 164 / 7 / 0
[quote="Joy"]
Siema. Mam takie pytanie]
Uwaga! Użytkownik Sterylny Marcin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 273 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Korlic »
Ja na pierwszy raz wjebałem 500 :P Wyjebało mnie na dobre 16 godzin. Ale zwała po tym trwała prawie 2 dni :/ Po fecie można spać normalnie. Nie biore nałogowo ale jak sobie z 200 walne tak koło południa to ok 23 juź idzie zasnąć. A zwała jest. Owiele mniejsza ,da się funkcjonować ale odczuwalna i dokuczliwa :P
Yofcborc!
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
  • 57 / 11 / 0
thc:
Ehhh, wstyd sie przyznac ale kiedys strasznie pojebany bylem na punkcie fety.
A brakuje ci tego czasami? Tej checi do zycia po tym jak sobie wciagniesz, tego jak dobrze sie rozmawia nawet z osoba z ktora nie masz wspolnego tematu, tego, ze jest sie 'krolem swiata' i mozna wszystko?
Wiem, ze to bylo zludne, ale czasami do tego tesknie ;-) .
  • 693 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: aree1987 »
normi pisze:
thc]

A brakuje ci tego czasami? Tej checi do zycia po tym jak sobie wciagniesz, tego jak dobrze sie rozmawia nawet z osoba z ktora nie masz wspolnego tematu, tego, ze jest sie 'krolem swiata' i mozna wszystko?

A ja to Wam zadroszcze. Nigdy nie bylo mi dane sprobowac, niestety u mnie trawy jest pelno naokolo a fety brak, pewnie za male srodowisko... Dobrze że chociaż jest efedryna... niewielki substytut białeh damy.. eh ale sie rozmażyłem <buja w obłokach>
we were born to suffer, and glory in our pain, each dream has jaws to crush us..

again and again
  • 114 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: h0b »
aree1987 pisze:
normi pisze:
thc]

A ja to Wam zadroszcze. Nigdy nie bylo mi dane sprobowac, niestety u mnie trawy jest pelno naokolo a fety brak, pewnie za male srodowisko... Dobrze że chociaż jest efedryna... niewielki substytut białeh damy.. eh ale sie rozmażyłem <buja w obłokach>

To musisz mieszkać naprawde na niezłym zadupiu. Fete dostaniesz wszędzie...
  • 126 / 8 / 0
Ostatnio koles nam na lekcji opowiadal ciekawą historie.Za czasow studiow (farmacje studiowal) jego pani profesor gadała o fecie i rowniez to ze sama brała nieraz na sesji.I co?Została profesorem.Takze wszystko jest zajebiscie wzgledne, kazdy jest inny, kazda dawka robi co innego itede itepe...
ODPOWIEDZ
Newsy
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.