Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Jak uniknąć publicznych noddów i ćpuńskiej dekonspiracji
Pijąc kawę/energetyki
65
13%
Zażywając stymulanty
38
8%
Próbując na siłę trzymać otwarte oczy i prostą postawę
25
5%
Polewając się zimną wodą
5
1%
Sprawiając sobie ból
9
2%
Uprawiając sport
25
5%
Tłumacząc się zmęczeniem/lekami przysypiać na legalu
107
22%
Nie wychodząc z domu
174
35%
Dużo mówiąc
10
2%
Wykonując dużo ruchów i mrugnięć
8
2%
Żując gumę
18
4%
Inne
10
2%

Liczba głosów: 494

ODPOWIEDZ
  • 8103 / 914 / 0
@RekreacyjnyHarry
Możesz tez wrzucić jakieś benzo jak zejdzie peak kodeinowy, wtedy wydłuży Ci się sedacja.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 564 / 56 / 0
Dziś mam nockę w robocie więc zarzucę sobie przed kodę, będzie fajnie. Odkąd wyszedłem z ciągu minęło parę ładnych miesięcy i biorę sobie raz na 3-4 tyg lub wcale i 240mg mnie nie najgorzej robi. I swoją drogą, wreszcie poszedłem do rodzinnego (nie wpadłem na to wcześniej bo jestem idiotą) z zaświadczeniem o leczeniu pregabaliną i ketrelem więc wychodzę z wielomiesiecznego ciągu alkoholwego bo mój organizm, mój mózg i psychika już mają dość i bipolarek się umocnił. Życzcie mi powodzenia
  • 216 / 39 / 0
Czy ktoś tu rzygał i srał krwią po thiocodinie?
Oraz wciąż żyje?
GŁOSUJ NA PARTIE RAZEM JEŚLI CHCESZ DEPENALIZACJI, NIE KUPUJ NIC Z AKCYZĄ!
  • 564 / 56 / 0
Nie wydaje mi się że ktoś taki jeszcze żyje XD. Idź do lekarza z tym obowiązkowo jeśli Cię to dotyczy bo będziesz w tej grupie której już z nami niema
  • 564 / 56 / 0
Co ta knajpa tak ucichła swoją drogą? Wszyscy ze starej zaczęli srać krwią?
  • 977 / 223 / 0
Zrobiłem roztwór Antidolu, ale przed wrzuciłem 0,5 flualprazolamu, chyba popsułem, bo benzo powinno być wrzucone jak już koda się rozkręci?
Chociaż zaczyna się robić całkiem przyjemnie
  • 8103 / 914 / 0
@Fruktoza
Jak kto lubi.Jedni wrzucają przed drudzy po.Kwestia gustu.
Ciesze się niezmiernie, ze robi się przyjemnie. :ojeju:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 325 / 38 / 0
U mnie zaraz zacznie działać wrzucone 450 mg. A w przyszłym tygodniu będę miała benzoski, więc znowu będę mogła nimi podbijać kodę.
Discard that delusion. Forget it. Go to Wonderland.
  • 317 / 78 / 0
A ja robię przerwę, żeby zbić tolerke, bo boli portfel i żołądek. No i siedzę na skręcie, lekki bo lekki ale i tak przyjemnie nie jest.
  • 4 / 1 / 0
Antidol the best,.zawsze w pl jak jestem to robie 300. Tutaj mi sie urwało , nie chcą juz pare miesięcy sprzedawać codeine linctusa 600mg za 5£. Musiałem sie przerzucić na ulicznego browna. Co od 2014 ostro jechałem w ciagu na kodzie skręt a nie miałem ani razu, to przez debili co wprowadzają restrykcje, muszę przez to przechodzić. Co za debile, kurwa zakazać , bo pół darmo i legalnie sie chłopak mógł po pracy zrelaksować bez większych uszczerbkow. Nie wiem co wy kurwa robicie mi te wszystkie lata 300 robi swoje. A to nie był jeden syrop na weekendzie.
*Reality is for people who can't handle drugs.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.