Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1599 / 47 / 0
Ja rok temu miałem podobne ciśnienie i podobny rytm serca i lekarz internista wysłał mnie do szpitala i mnie nie przyjęli bo wyniki mam dobre i lekarz kardiolog zrobił mi echo serca i stwierdził, że mam serce jak 20 latek a mam teraz 32 lata.

Przeniesiono z wątku bupropion [NDRI]. misspill
  • 4914 / 856 / 0
U mnie podobnie , dostałem beta- bloker i biorę na zbicie. Dostałeś jakieś leki na to ? Też Ci po tym pojebanym bupropionie tak się stało?

Przeniesiono z wątku bupropion [NDRI]. misspill
Ostatnio zmieniony 22 października 2018 przez misspill, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1599 / 47 / 0
Ja dostałem leki na obniżenie tętna, ale już ich nie biorę. Nie wiem, czy to było przez bupropion, bo bupropion brałem na początku roku 2015 nie później, a te objawy dostałem w 2017 roku.

Poprawiono błąd w nazwie substancji. taurinnn
Ostatnio zmieniony 22 października 2018 przez taurinnn, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Poprawa błędu w nazwie substancji.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.