Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 1893 / 182 / 0
pijesz?
palisz?
benzisz?
%-D
  • 243 / 40 / 0
23 lipca 2018if-u-want-me pisze:
Coś ty, majaczysz :D Lubię, porozmawiać, na różne tematy. Nie wściekam się, ani nie rzucam porcelaną. Cięzko mnie wyprowadzić z równowagi. Dla mnie, to czysta przyjemność, powymieniać z kimś poglądy :)
Ej ale rzucanie porcelaną pięknie odpręża
tłuczone lustra dają jeszcze lepszy efekt
Co złego to nie ja. Idę porzucać jakimś szkłem ew.się naćpam to będę trochę przyjemniejsza
;-)

Warn - trolling /hash_oil
  • 0 / / 0
Tak, stukłam kiedyś szkło, uderzając z pięści. Bylo wmontowane we drzwi, trochę się podziurawiłam. Zabrali mnie na zszywanie sanitariusze, wybiłam je, w chwili zadumy :D . Skończyło się na kilku szwach oraz pobycie w ośrodku zamkniętym, niby, że się targnęłam na życie. :P
Uwaga! Użytkownik if-u-want-me jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 243 / 40 / 0
Co prawda już z takich akcji wyrosłam ( albo mi stabilizatory nastroju działają) ale u mnie to raczej w ramach podkreślenia swojego zdania ( nie ma to jak twarde i dosyć spektakularne argumenty) ma szczęście nikomu krzywdy ( fizycznej) nie zrobiłam .

If-u-want-me
Serio przypieli Ci za to próbę " s " nosz kurwa lekka przesada. No ale krew i tłuczone szkło zawsze robi wrażenie..
I zdaje się że zamieciłam kollejny yemat za co autora przepraszam.
  • 174 / 37 / 0
Nic nie szkodzi, możecie kontynuować dysputę %-D

Wracając do tematu, zwiększyłem dawkę pregabaliny do 300 mg dziennie i Absenoru do 900 mg. Trochę głowa mnie pobolała i walnęła depresja, ale teraz powracam do stanu przed zwiększeniem dawki, trochę się mój stan zaczyna znowu stabilizować. Za niecałe dwa tygodnie znowu idę do lekarza, ciekawe czy przez ten czas leki zaczną działać lepiej.
Uwaga! Użytkownik mrwelladjusted nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
24 lipca 2018Martwa_dziewczyna pisze:
,,,
Nie zaśmiecajmy tematu skarbeńku : :-D Wracając do tego zdarzenia, to prawda przypięli mi jakąś łatkę. Rozcięcie było dość szerokie, gdybym zerwała ścięgna. Nie miałabym, prawdopodobnie czucia, w sensie - brak poruszania dłońmi oraz palcami :D No, pofarciło mi się. Jednak, podjęli decyzję, aby mnie umieścić na hospitalizacji. Wtedy, też byłam, dość odrealniona, możliwe, że to się przyczynilo, w pewnym stopniu.
Uwaga! Użytkownik if-u-want-me jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 600 / 109 / 0
Jak nagle zmieni się dawkę stabilizatora to mogą być takie efekty uboczne powinno się to unormować. Myślałeś o mianserynie na sen ?
"Głębia ziewa na powierzchni,
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
  • 9611 / 1894 / 2
Panowie, panie trzymajcie sie tematu.
Chocby luzno, ale trzymajcie sie.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 0 / / 0
25 lipca 2018Stteetart pisze:
,,,
A ktoś odbiega od tematu? Włączając się do dyskusji - zwykle sugeruję się nazwą tytułową i do niej się odnoszę, takie zaburzenie somatyczne :D . Może jestem zdezorientowana i mało wnikliwa, jednak lubię być bezpośrednia, tworzę, składam wyrazy, wg, własnego światopoglądu. Nie wiem, komu wadzą te wymysły. Człowiek się trudzi i nadwyręża, aby skleić konstruktywny komentarz. Dwoi się i troi, aby coś naskrobać. Każdy wpis powinien widnieć, wkurza mnie selekcja. Na te wpisy, które się nadają, które przechodzą. Swoimi pierdami nie zaspokoję waszych gust, zresztą, mam to w zadzie.
Zadajcie sobie pytanie, czy was uwiera, przeczytanie kilku zdań? Doradzę skuteczne metody - nie czytajcie lub wylogujcie się, albo umrzyjcie. Są, rózne wyjścia. Przykro mi, lecz się nie adaptuję. :'(

Wracajac do tematu, niech autoriwi sie wiedzie, coz moge dodac? Mogé wylacznie pocieszyc slowami "'slodkiego, milego zycia'' :heart:
  • 243 / 40 / 0
Do autora
Myślę że jesteś już w tym punkcie w którym należy trzymać się po prostu zaleceń lekarza a zdaje mi się że lekarza masz fajnego.
Wklepię trochę egoistyczne pytanie : jak z napędem i motywacją?

Przypominam że leki.mają działania niepożądane so nie dokładałanym nic pochopnie
I nie wiem czy to ma dla autora znaczenie ale od mianseryny niestety rośnie tyłek / jak miałam 19- 20 latek to chyba bym się w efekcie pochlastała a do teraz lubię być szczupła)

If- u- want- me to strasznie niesprawiedliwe akceptowanie postów znika po przekroczeniu 30 a z luźnymi dyskusjami zawsze możemy się przenieść do tasiemca( zdaje si€)

O 6 nad ranem życzę cudnego dnia
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.