Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Zrób jak człowiek w Wódce/Spirytusie, a najlepiej w Glikolu bo ci najdłużej postoi
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
09 kwietnia 2021Marcowy pisze: Czy mogę zapytać o sens robienia roztworu benzodiazepin? mam nadzieję że nie chodzi o podanie iv. Czy chodzi o większą biodostępność przy podaniu oralnym?
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
maleinian czegos to chyba jakas konfiguracja kwasu maleinianowego i innego zwiazku
ale bardzo malo wiem o chemii jako takiej, po prostu dlugo zastanawialam sie nad tym midazolamem i doszlam do jakichstam wnioskow w oparciu o to co przeczytalam. jesli pierdole glupoty to chetnie dowiem sie dlaczego, bo w internecie nic nie ma o tych zasranych maleinianach.
Na koniec wylizanie kapsla i wpierdolenie filtra
Czy to ma prawo działać? bo chyba rolka i klon słabo rozpuszcza?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).