Myślę, że ten temat będzie odpowiedni - zaczynam brać teścia. Czy któreś dragi wchodzą z nim w interakcję? Są jakieś niebezpieczne połączenia?
Unikaj dragów blokujących apetyt, bo nie schudniesz a zajedziesz sobie zdrowie. Nawet energy drinki.
16 maja 2018ravez pisze: Siemka,
Myślę, że ten temat będzie odpowiedni - zaczynam brać teścia. Czy któreś dragi wchodzą z nim w interakcję? Są jakieś niebezpieczne połączenia?
Verbal prawde mówi o alko. Może się właczyć "Godmode" i narobisz sobie przypału (pobicie itd)
Generalnie jak jesteś na bombie, to raczej unikaj dragów. Bo formę zrobisz słabszą niż np na amfie (wyjątek silna redukcja ostatnich %BF. Wtedy wysuszy nieźle.)
16 maja 2018ravez pisze: Ale ja będę brał tego medycznego teścia do końca życia - nie będą to duże dawki, ale stale będę pod wpływem (oprócz okresów odbloku). Czy w takim wypadku nadal obowiązują jakieś ograniczenia?
To się zdecyduj. Albo działasz bomba-odblok-bomba itd.
albo walisz HTZ cały czas. np 250e7d.
Dawki mają znaczenie, ale decyzja o przejściu na HTZ to nie zabawa. Ile masz lat, że tak zdecydowałeś? Jakiś wypadek był i hydraulika uszkodzona? Napisz więcej szczegółów, bo za mało danych jest żeby rozsądnie doradzić.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.