Nie wiem jak kolegów wyżej 30-40mg tak zorało. Rzekome 100mg zrobiło mnie na poziomie 25mg miprocyny. Przyjemnie, fajnie, wszystko było "bardziej" i tak dalej, ale dopiero 200mg może być dawką porządną. (tolerancja zerowa, lub bliska zerowej)
Rozważam zakup dokładki.
Co do interakcji z ludźmi - zależy, czego oczekujesz. Bez wielkich dawek z nóg cię nie zetnie, kontakt z rzeczywistością można utrzymać i w miarę trzeźwo myśleć.
Po czym stracił psychodeliczne dziewictwo z Deprocyną. Nakreśliłem mu 40-sto miligramową ścieżkę w odmienny stan świadomości.
Mówi ze widział mnie jako jaszczurkę, wszystko mieniło się kolorami, a gdy został sam w ciemnym domu wszędzie widział twarze ;)
A teraz konkrety. Tolerancja zerowa, wizualnie, to nic nadzwyczajnego, specjalnie żadnych wykrzywień obrazu nie uświadczyłem. Psychicznie, jak dla mnie spoko, myśli biegły jakoś dziwnie, humor wyraźnie poprawiony. Myślę że większe dawki tego specyfiku na mnie podziałają zajebiście, nie mogę się doczekać kolejnych testów.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Wszystko per nasale ...
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.