Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
30 stycznia 2017randomuser118 pisze: w psychofarmakologii jest opis 4cpvp
u szwedow chwala 4cphp
nie czaje skad te opinie. Wystarczy zamowic od pewnych vendorow a nie po taniosci.
zreszta najlepszy przyklad to tak przytaczane pv8 ktorego dzialanie detronizuje wiekszosc rynku.
Tylko trzeba wystawic leb poza smierdzace pudry.
hexenu dyche zrobie w pare dni. pv8 meczylem dyche 2 tygodnie.
30 stycznia 2017randomuser118 pisze: Uriel to teraz po przygodach z pihp, mdphp i hexem daj ludziom pvp.
Gwarantuje Ci ze polowa powie, ze to nic nie dzialajace popluczyny.
przypadek ?
30 stycznia 2017randomuser118 pisze: Wywaliles mozliwosci organizmu na tamtych substancjach, teraz startujesz do bardziej zlozonych substancji ktorych nie wykorzystasz nawet w 1/3 i chcesz znowu wrocic do tamtych %-)
I nie wykorzystasz, nie dlatego ze sa gorsze, slabsze - wrecz przeciwnie, dlatego, ze one do dzialania potrzebuja zdrowego czleka z odpowiednim zapasem neuronow i calej reszty.
Bardzo mało uboków, miłe dla serduszka, jednocześnie dość wydajne jak na dziesiejsze czasy, euforyczne i stymulujące nienachalnie. Nieschizogenne nawet w ilościach hurtowych, chyba że w długich ciągach.
Stymulacja: 5/10
Euforia: 7/10
Czas działania: 6/10
Skutki uboczne: 9/10
Ogólnie jeśli jesteś alfiarzem 2/10, jeśli nie, bądź interesuję Cię cokolwiek innego - mocne 7 ewentualnie 8 jeśli szukasz lajtowego spido-eufora, który nie zrobi Ci krzywdy.
Polecam, mimo że miałem do czynienia z mocniejszymi odczynnikami - zawsze jest coś za coś.
Testowałem sort krystaliczny, przezroczysty, z lekko żółtawym odcieniem, zapach i smak lekko chemiczne.
Co do dawkowania, to dopiero w większych dawkach pokazuje swój pełen potencjał, natomiast i tak jak na dzisiejsze czasy jest wydajna.
Polecam i dziwi mnie, że jest mało popularna - moim zdaniem duuuuuuuuuużo lepsza od heńka (może dziwne porównanie jak na profil działania ale mimo wszystko dorównuje mu mocą na wejściu), który jest przy niej zwykłą szmatą, tu mamy Panią z klasą, choć nie pruderyjną wcale :-D
Ostatnio testowałem też MDPHP i właśnie tam szukałbym odpowiednika alfy jeśli chodzi o stymulację, tutaj zaś jeśli chodzi o euforię.
Tak czy siak polecam.
smród tego niesamowity, w nosie to czuje jak wydycham powietrze. KEtony maja jakis smaczek a to taka sperma dziada
testowalem tylko sniff, nigdy nie walilem z zaeowy niczego
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
18 lutego 2017kartel pisze: witam probowal ktos z was moze rozpuscic 4cl-pvp,probowalem w acetonie technicznym oraz czda i nic z tego, moze orientuje sie sie ktos ogarniety jak to zrobic?pozdr
Przez dwa ostatnie dni leciałem sobie na klefedronie, ale nie sądzę żeby to miało aż taki wpływ
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
szukaj w krysztale.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Po rozkruszeniu otrzymałem coś ala pyłek, w nocha piekło trochę, ale w porównaniu do CMC to było 5/10 jego mocy, czyli całkiem wręcz przyjemnie
A chuj z tym
Tak zwany Wielozakonnik
Chociaż na innych polskich forach piszą, że działać działa, i że to nawet całkiem dobry stymulant. No chuj, może mi się poszczęści i faktycznie będzie działać
Tak zwany Wielozakonnik
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.