Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 328 / 24 / 0
Ale co ja gadam, jak był sniff, to zapewne próbowałeś już większych dawek
Niee nie, większych dawek nie biorę, bo szkoda mi sobie budować tolerancję, a w dodatku, to pewnie jak już „mocniej” wyspiduje, to ciężej by się pracowało. Poza tym, nie szukam w stimsach konkretnego wystrzelenia i naćpania, tylko działania które właśnie podniesie mi te rzeczy (koncentracja, motywacja itp.), które wymieniłeś i ty, i ja. A co do sniffu, to jakoś się tak przyzwyczaiłem, że wtedy działanie jest i od razu (bo przy oralu zanim się to rozkręci to trochę czasu minie), chociaż docelowo też chcę wrzucać tylko oralnie. Chociaż sniff jest dobry z rana na szybko, bo działa od razu, i od samego poranka można dzialać :D A potem w ciągu dnia normalnie już będą leciały tabsy. No i wiadomo, do tego wszystkiego bardzo ważna jest też suplementacja, opakowanie Asparaginianu Extra leci w zastraszająco szybkim tempie :-D
myślenie "sniff w razie potrzeby" jest naprawdę zgubne
Wiesz co, ja tych sniffów w ciągu dnia i tak do tej pory miałem maksymalnie 3, z czego dosłownie, według tego nowego dawkowania jakie wrzucałeś, to z 1mg/2mg lub ewentualnie max. 3mg.
Miksowałeś już na imprezie z czymś tam, nie traktuj tego jako źródło przyjemności, nagrody. (wiadomo, łatwo powiedzieć)
Jeszcze na imprezie na tym stuffie nie byłem. Jak się wybiorę to powiem, jak się sprawował mix :-D
Melatoninę polecam, sam stosuję
Wczoraj pierwszy raz wrzuciłem 1mg przed spaniem, i obudziłem się jakiś mocno zaspany, mimo, że spałem 8h. Wrzucać mniej? Czy po prostu się organizm przyzwyczaji? Jak Ty dawkujesz?
kofeina niezbyt
Sam właśnie osobiście będę teraz kapsułkował z 100mg kofeinki
A tam gadasz, swego czasu wrzucałem jej bardzo dużo (bezwodnej w tabsach), czasami pod język/sniffem, i bardzo lubiłem, ale odstawka to masakra :P Jak dochodziłem do 800mg-1000mg dziennie, to pierwszego 100mg oralnie w ogóle nie czułem. Chyba, że sniffem :D
A przy takich ilościach to czasami była taka sraka, że trzeba było wrzucać stoperany %-D Do alko też lubiłem mixować, bo było o wiele lepsze ogarnianie (na impreze obowiązkowo stoperan %-D )
No oczywiście nie porównuje tego do RC-amfetamin czy innych mocnych, aptecznych stimów (PEA+sele), bo nic z tych rzeczy nie próbowałem.

Co ciekawe, odkąd biorę 4-F-MPH to o wiele więcej sram, nie wiem na ile tu ma wpływ sama substancja, może po prostu to to, że więcej jem %-D
  • 382 / 25 / 0
Co do stosowania z alko/GBL na imprezie.

Zależy czego oczekujemy od takiego miksu. Do gadki, sprawności i "trzeźwego" myślenia nadaję sie świetnie na impreze. Próbowałem tylko raz, bo nie pije, ale sprawdziło się świetnie. Czuć, że pijesz, chociaż możesz pić na prawdę dużo więcej, gadka i humor świetny. Ogólnie kozacko towarzysko.

Co do srania to zapewne jedno i drugie :D
  • 210 / 17 / 0
@Marek1234 , polecam melatoninę w dawkach +- 5mg codziennie na około pół godziny przed snem.
Proszę o e-maila wszystkich chętnych do działania na rzecz nauki, którzy badali już 4F-mph, najlepiej przez jakiś czas wraz ze spostrzeżeniami, odkrytymi zaletami, wadami, wpływem na ciało, samopoczucie, efektywność pracy, koncentrację, energię, zniesienie odczuwania zmęczenia, pamięć i motywację, oraz wątpliwościami i pytaniami w jej sprawie, które postaram się rozwiać, chętnych
chciałbym zebrać dodatkową wiedzę i połączyć z dotychczasową by stworzyć dla wszystkich użytkowników jakieś FAQ, opis zastosowania w zwiększaniu naszej wydajności. ;)
Substancja ma w sobie spory potencjał, a sposób jej stosowania rodzi wiele pytań i wątpliwości, w szczególności u początkujących osób, trzeba zatem stworzyć jakiś tego typu poradnik...
Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych i czekam na emaile. :)
  • 89 / 2 / 0
Po weekendzie dojdzie do mnie paka z 4f-MPH i nie mam pomysłu jak odmierzyć to 7,5-10 mg. Mam małą łyżeczkę po Adrafinilu. Jedna łyżeczka to 30 mg Adrafinilu. Myślę, że po prostu 1/3 tej łyżeczki pójdzie na pierwszy raz. Czy znacie jakiś lepszy sposób na odmierzenie bez wagi?
  • 1874 / 96 / 127
Zrób r-r w np. glikolu/spirycie gdzie 100mg jest na 100ml to w 1ml bedziesz miec 1mg... lub 1000mg w 100ml i na 1ml bedziesz miec te 10mg.
wolna molekula
#mops
  • 405 / 26 / 26
Dokładnie tak. Nie odmierzaj nigdy na oko. Rozumiem, że tutaj jest względnie bezpieczna substancja, ale wyrabiaj sobie dobre nawyki, żeby kiedyś nie przyszło do głowy Ci odmierzać 1mg substancji pokroju 25x-nbome. Tobisz r-r w wódce, lub glikolu -> 100mg od Vendora wlewasz do 100ml -> kupujesz dokładną strzykawke, np. tuberkulinową 1ml -> odmierzasz sobie 7ml -> wlewasz do soku i tadam, gotowa dawka 7mg, odmierzona do conajmniej 0,0001mg.
Przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu.
  • 585 / 52 / 0
Próbował ktoś to waporyzować? EPH i IPH całkiem znośnie się paliło, gdyby tylko nie ten smak, chemiczno-przyprawowy przyprawiający o mdłości. Może tu lepiej to wygląda?
  • 361 / 15 / 0
rozpuszczać to ja umiem i kolega pewnie też. przeczytałem temat i tutaj i na niemieckich stronach i raczej większość ludzi napierdala sniff, pewnie lepsze roa. dlatego wolałbym tego nie rozpuszczać i, podobnie jak kolega, mam obawy, bo mam 1g i chce na dniach testować, ale ciężko z odmierzeniem tego specyfiku

(no chyba że oral działa jak sniff, uświadomcie mnie)
  • 328 / 24 / 0
Już za mną pierwszy tydzień działania na 4-F-MPH.
polecam melatoninę w dawkach +- 5mg codziennie na około pół godziny przed snem.
5mg to nie jest za dużo? Potem po „odstawce” nie będzie problemów ze snem? Bo ja mówię, ostatnio codziennie jem 1mg, a i tak budzę się zaspany, ale i wypoczęty . Ale ciężko mi ocenić w sumie, nie mniej jednak może powinienem zwiększyć ilość.
Proszę o e-maila wszystkich chętnych do działania na rzecz nauki, którzy badali już 4F-mph, najlepiej przez jakiś czas wraz ze spostrzeżeniami, odkrytymi zaletami, wadami, wpływem na ciało, samopoczucie, efektywność pracy, koncentrację, energię, zniesienie odczuwania zmęczenia, pamięć i motywację, oraz wątpliwościami i pytaniami w jej sprawie, które postaram się rozwiać, chętnych. Chciałbym zebrać dodatkową wiedzę i połączyć z dotychczasową by stworzyć dla wszystkich użytkowników jakieś FAQ, opis zastosowania w zwiększaniu naszej wydajności. Substancja ma w sobie spory potencjał, a sposób jej stosowania rodzi wiele pytań i wątpliwości, w szczególności u początkujących osób, trzeba zatem stworzyć jakiś tego typu poradnik
Jak trochę jeszcze pobadam, to wyślę Ci maila. Bo teraz to mi ciężko powiedzieć, bo np. wczoraj bolała mnie głowa (odwodniony na pewno nie byłem), a w ciągu dnia sniffowałem 4 razy (ale i tak małe ilości), i teraz równie dobrze mogła mnie boleć od tego, że zjadłem za mało białka, byłem przemęczony, coś z ciśnieniem, przewiało mnie lub po prostu gorszy dzień. Nie mniej jednak przydałoby się takie FAQ’u jak zrobił FajnieJest przy EPH, co by ktoś nie sniffnął od razu setki. No ale w sumie, selekcja naturalna.

Ale jeśli miałbyś jakieś ciekawe informacje, to pisz do mnie na maila, możemy razem coś z tym FAQ’u pokombinować – bardzo dobry pomysł!

Robisz sobie zapas po pierwszym gramie? :-D
Po weekendzie dojdzie do mnie paka z 4f-mph i nie mam pomysłu jak odmierzyć to 7,5-10 mg. Mam małą łyżeczkę po adrafinilu. Jedna łyżeczka to 30 mg adrafinilu. Myślę, że po prostu 1/3 tej łyżeczki pójdzie na pierwszy raz. Czy znacie jakiś lepszy sposób na odmierzenie bez wagi?
Na poprzedniej stronie masz zdjęcie 10mg porównanej do długopisu i monety 1gr. Popróbuj malutkie ilości tego, zobaczysz jak działa, i nauczysz się wtedy dawkować, lub po prostu zrób jak radzili Ci użytkownicy wcześniej. Trochę samodzielności
No chyba że oral działa jak sniff, uświadomcie mnie
Oralnie tylko raz próbowałem, to powiem Ci, że działa. Na razie więcej Ci nie powiem, bo mówię, jednorazowa próba, ale docelowo właśnie tak chcę wrzucać (myślę, że większość też).
  • 210 / 17 / 0
Właśnie, jak wyżej - gdy nie macie choćby takiej plastikowej miareczki, która ma mieć 10mg Noopeptu, to nigdy nie odmierzajcie tej substancji na oko, wtedy roztwór jest dobrą i bezpieczną opcją. ;-)
@Marek1234
Melatonina lek-am jest w tabletkach po 5mg. :-D Na odstawce melatoniny problemów żadnych nie miałem. :)
Spróbowałeś oral, a nadal sniff? :D Przede wszystkim śluzówka nosa cierpi przy tym, trochę boli.
Zamierzam robić zapas jak z EPH, ale trochę na tą chwilę mam... ;-)
Wszyscy testujemy, trochę danych już jest, jak uzbieramy nieco więcej to już coś takiego będzie w końcu można opracować, dla ułatwienia tym, którzy wiedzą o co chodzi, ale nie testowali wcześniej. Jak już wspomniałem, chętnych do pomocy proszę o e-mail. ;)
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).