Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 135 / 6 / 0
Egzotiko pisze:
jest mozliwe ja jestem trzezwy 2tygodnie :-)
ale juz pewne " mysli" zaczely sie pojawiać odganiam sie stosunkowo szybko hehe

wymagana jest trzezwosc ofc hehe bo zaginiemy w akcji po drodze
Jak długo najlepiej :) takiego okresu gdzie mówimy już o wprowadzeniu mózg na sprawne tory nie że wczoraj przestałem brać i jadę takiej zwale że nie wiem co się dzieje.
  • 570 / 9 / 0
nie wiem czy w ogole wroci na dawne tory %-D ;-)
zrzutka na chate

ja dziekuije za przygtowane mieszkanie mam pewien uraz hyhyhy
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 135 / 6 / 0
Pyt kto wynajmie i kto weźmie odpowiedzialność za stan po naszym pobycie trzeba zamówić ekipę sprzątającą dezynfekującą a potem dopiero ekip budowlaną choć to nie daje nam 100 gwarancji :D do odbioru.Sprzedać prawa i odpalamy kamery z show np już po pierwszej rozmowie. Jeśli przeżyjesz psychika wątpię Jest nadzieją że zarobiony hajs ogarniemy lepszą opiękię :D prywtane ośrodki i czasem ktoś po cichu alfki też poda :D. Jestem mocno podekscytowany ale i trochę przerażony tym faktem znaleźć w tak doświadczonym gronie czego można się nauczyć albo czego się na tobie nauczą :D ja myślę że po nauce mnie ciekawych rzeczy albo któryś z szanownego grona elit podejdzie i namaści mnie w transie alfy podając taką formą jaką uzna za stosowne. :D jestem pewien tego co bym doświadczył
Ostatnio zmieniony 07 marca 2015 przez Juby, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 570 / 9 / 0
nie wiesz o co chodzi juby

starzy alfiarze są wyczuelni na "przygotwane wczesniej pomieszeczenia %-D "
Warszawski Cpun pisze:
  • 135 / 6 / 0
Nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić :D w końcu wjeżdżacie tam z ciężkim sprzętem do pracy i trzeba mieć pewność że został dobrze ulokowany i działa jak trzeba podczas gdy my sobie hasamy tu i tam. Hmm już widzę że zaczyna fantazja fantazja alfa.Będę śledził zobaczymy czy dostanę zaproszenie
  • 1262 / 17 / 0
Nazwa tej knajpy ja pierdolę XDDDDDDDD
Weźcie kamerę na ten meeting chce to zobaczyć, nie nie wpadnę chce skończyć studia żywy i w pełni sprawny umysłowo! :D
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 163 / 16 / 0
Popcorn, piwko, i live streaming. To będzie lepsze niż napierdalanki w UFC czy Liga Mistrzów. To będzie Liga Samców-alfa.
" ludzkosc sie zepsula
gnije jak plesn
przed smartfonami i monitorami i gmo i rc-kami"
  • 126 / 3 / 0
A ja się serio pisze, to może być epicka apokalipsa, takiego mirażu na bani to jestem pewien ze jeszcze nie przeżyłem i nie jestem pewien czy przeżyje, jaram się. Tylko ja bym sajko napierdalał ewentualnie filmując :D dawać info jak serio poważnie myślicie; swoją drogą zajebiście było by się na mieszkanie na miesiąc zrzucić ale który alfiarz ma zbędne pieniądze i który popierdoleniec wynajął by to na siebie? No i co za pojeb by w ogóle skłonny nam mieszkanie wynajac... BTW nie wiem czy w ogóle mam szansę jako nie alfiarz się wbić ale rzuce Wam sporo alfy :> let me kno jakby co
  • 135 / 6 / 0
Mam nadzieje że zdążymy się chociaż sobie dłonie na powitanie podać i imiona na {trzeźwo} mówimy chyba o braku alfy w organizmie myślę że zawodowcy Extra Ligi będą już mieli zastosowane patche przed . Lekkie przyszkolenie czym wspomóc mózg jak i organizm przed bo nowicujesze chcąc zaimponować pójdą na żywioł i nie wiadomo czy dożyją drugiej tury rozmów.Porozmawiać :D o życiu. Ja mam propozycję zaprosić Rapera Gospela :D żeby nam coś zagrał za zwroty mogę na to już hajs odkładać. Idę zająć się czymś innym bo nie wyrabiam i nawale offtopówi bedziecie sie ze mnie śmiali .Dobrze że mi zablokowali neta w fonie ale jutro :D sesese. Na następny dzień Tytuł w gazecie " MAGIC CHEMICAL alfa-SEMINARIUM PODZIEMNEGO ŚWIATA" z relacji przechodniów wynika ze wczoraj w tym budynku spotkała się spora grupa z informacji naszych informatorów :D z internetu mówi że żę to ELITA. Do tej pory ślad po nich zaginął. Dziękuję Durczok :D
Ostatnio zmieniony 07 marca 2015 przez Juby, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 570 / 9 / 0
ok instynkt sie odzywa
https://www.youtube.com/watch?v=jz5gxEmo5H4

nie ma toj ak czekac za fedexem wyłuskując 5x 10mg TFZ z listka
nastepnie wtloczenie w swiatlowody 50mg diazepamu przygotowanego metodą chalupnczą 50mg metadonu 50mg alfy-pvp

cisnienie na alfe osiąga apogeum w mojej glowie jak to przetrwam nie wiem pozostaje miec nadzieje
i zaprzątac sobie dalej umysl substytutami wlasciwych zwązkow tzn diazepam, Clonazepam , alfa-PVP, metadone HCL 5%

potrzeba zimnej wody do studzenia glowy %-D
Warszawski Cpun pisze:
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł

Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.