Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
Zablokowany
  • 1107 / 52 / 0
Nie ma kurwa sensu podawać tu który to vendor. Czemu, to napisałem stronę wcześniej.
Chuj na kaczych łapach
  • 4807 / 271 / 0
To chuj z tym tematem, do zamknięcia i wyrzucenia, jest bez sensu bez danych.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 744 / 29 / 0
Frajerski temat, wyjebcie go do kosza. Zakładacie temat w dziale prawo, podajecie sytuacje, ale bez waznych informacji, nie ma więc merytorycznej pomocy prawnej, czy też jakichkolwiek aspektów, konsekwencji lub porad w tym temacie.

Uzytkownicy nie chcą pomagać, a w temacie się wpisują, ale i tak najgorsze zachowanie ze strony vendora, że nie chce poinformować o takiej sytuacji i ostrzeć lub przygotować użytkowników na takie okoliczności. Jeśli wie o tej sprawie, a nie chce poinformować innych to dla mnie to frajerskie zachowanie i szkodliwe dla społeczności.

p/s Rozumiem, że tą rade z robieniem wpłat via post na gala anonima nalezy teraz stosować u każdego vendora, bo nie znasz dnia, ani godziny kiedy zapukaja do twych drzwi smutni panowie z zaproszeniem na herbatkę i pogaduchy.
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 115 / 12 / 15
Możenie mi na priv wyslac co to za Vendor
  • 4807 / 271 / 0
Temat zamykam, jak chcecie to zaczepiajcie "tych co wiedzą" prywatnie, 7 stron gadania o niczym.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.

Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.